İhracatta hedef 100 ülke

İhracatta hedef 100 ülke

Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. firma lansman programı düzenledi. Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Takavcı, hedeflerinin 100 ülkeye ihracat yapmak olduğunu söyledi

Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. firma lansman programı düzenledi. Programa Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Takavcı, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Yaptığı açılış konuşmasında Lütfi Takavcı Mermer A.Ş.'nin büyüyen bir güç olduğunu ve şu anda 49 ülkeye mermer ihracatı yaptıklarını belirten Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Takavcı,"Lütfi Takavcı Mermer 1970'te temeli atıldı. Lütfi Takavcı grup geçmişten gelen yılların verdiği ticari deneyim, tecrübe ve istikrarlı çalışma prensibi ile 44 yıldır bölgeye hizmet eden, Beyşehir'in en büyük yapı marketi olan Takavcı Yapı Center ve üretmekte olduğu prestijli konut projelerinin yanında, 2004 yılında Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bir ilke daha imzasını atarak Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. olarak Beyşehir Organize Sanayisi'nin ilk yatırımını kazandırdı. Lütfi Takavcı grup geçmişten gelen yılların verdiği ticari deneyim, tecrübe ve istikrarlı çalışma prensibi ile 44 yıldır bölgeye hizmet eden, Beyşehir'in en büyük yapı marketi olan Takavcı Yapı Center ve üretmekte olduğu prestijli konut projelerinin yanında, 2004 yılında Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bir ilke daha imzasını atarak Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. olarak Beyşehir Organize Sanayisi'nin ilk yatırımını kazandırdı" dedi.

HEDEFİMİZ 100 ÜLKEYE İHRACAT

Lütfi Takavcı Mermer A.Ş.'nin başarılarının artarak devam ettiğini belirten Takavcı, bu başarılarla yetinmeyeceklerini ve ihracatta en az 100 ülkeye ulaşmak istediklerini söyledi. Takavcı, ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Babamın bize kalan vasiyetlerinden birisi de müşteri memnuniyetidir. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetidir. Üretim felsefemiz; en kaliteli ürünlere ulaşmak için, dinamik kadromuz ile birlikte bir takım ruhu içerisinde çalışmak, teknolojiyi ve sektördeki yenilikleri günü gününe izleyerek çağı yakalamak, Ar-Ge çalışmalarına önem vererek rakiplerimizin bir adım önüne geçmek ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bu bileşenler ile Dünya çapındaki prestijli projelerde yer almak firmamızın sağladığı en büyük başarılardandır. Bugün Lütfi Takavcı Mermer sağladığı istihdam, oluşturduğu kalite ve ülke ihracatında bulunduğu katkının yanında sektöründe ve dünya çapında bir marka olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Bugün İtalyanlar bu işi dünyaya bir marka olarak tanıttıysa biz de yaparız ve yapacağız." Program daha sonra yemek ikramları ve Lütfi Takavcı Mermer A.Ş. yönetim kurulunun toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

TOLGA PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.