İbrahim Tatlıses Tatlıses FM’i yeniden açıyor

İbrahim Tatlıses Tatlıses FM’i yeniden açıyor

Şu günlerde yeniden baba olma heyecanını yaşayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Tatlıses FM’i yeniden açıyor.

Ünlü türkücü geçtiğimiz yıllarda Tatlıses FM’i Saran Group'a satmıştı. Ancak radyonun adının değişmesi ve artık radyoda İbrahim Tatlıses’in şarkılarının yasaklanmış olması nedeniyle, İmparator Tatlıses FM’i yeniden açacağının müjdesini verdi.

İbrahim Tatlıses hayranlarına müjde! Ünlü türkücü Tatlıses FM’i yeniden açıyor. İbrahim Tatlıses'in kendi adıyla devam eden radyosunun başına geçen yıl Şafak Karaman geçmiş ve önce Tatlıses'in şarkılarının çalınmasını yasaklamış, ardından da radyonun adını Radyo Müzik olarak değiştirmişti.

Yolculuğuna 97.6 frekansından Radyo Müzik olarak devam eden radyonun içeriğini de değiştiren ve slow şarkılar çalmaya başlayan Şafak Karaman, bu durumu "Radyo Tatlıses'in frekansından yepyeni bir radyo yarattık" sözleriyle açıklamıştı. İbrahim Tatlıses'in bu değişikliğe çok sinirlendiği ve radyosunu yeniden açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

İBRAHİM TATLISES’İN MAL VARLIĞI BELİRLENDİ

İbrahim Tatlıses, sanatçı kimliği kadar 5 ayrı sektörde faaliyet gösteren 20 milyon TL ciro ve 600 çalışana sahip bir holdingin de patronu. Gıda, 6 kebap salonu ile İbrahim Tatlıses'in her detayı ile ilgilendiği grubun lokomotifi konumunda. Yıllık cirosu 8 milyon TL olan holding bu yıl yüzde 100 büyüme hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.