Huzur Sokağı 31. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Huzur Sokağı 31. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Her bölümüyle seyircinin büyük ilgisini çeken Huzur Sokağı, ATV ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Huzur Sokağı 31. Bölümüyle 19 Nisan Cuma akşamı ATV ekranlarına geliyor.

 Huzur Sokağı'nın bir önceki bölümünde Bilal, Kerim tarafından soğuk hava deposunda tutulmaya ve hızla ölüme yaklaşmaya devam etti. Bilal'in hayatta olduğuna dair bir bilgi edinen Feyza, büyük bir tuzağın da ortasına düşürüldü. Şükran, Rezzan tarafından Bilal'in kaybolmasından sorumlu tutulmanın şokunu yaşamıştı. Bu suçlama Şükran'ı Bilal'in izini sürmek üzere harekete geçirdi. Necmettin, borçları yüzünden büyük sıkıntı yaşarken hiç ummadığı biri ona yardım eli uzattı.

19 Nisan Cuma akşamı ATV ekranlarına gelecek olan Huzur Sokağı 31. Bölümde Kerim'in vurulmasından dolayı Bilal'in gözaltına alınması başta Feyza olmak üzere ailesi ve Şükran'ı çok üzecek, herkes ondan gelecek iyi haberi beklemeye başlayacaktır. Gözaltı süresinin dolması üzerine mahkeme, Bilal'in tutuklu olarak yargılanmasına karar verecektir. Bilal cezaevindeki koğuşa yerleşirken Feyza da babası Necmettin'in yanında çalışması için ısrarıyla karşılaşacaktır. Bilal ise Selim'le bir arada çalışacakları için Feyza'nın bu teklifi kabul etmemesini isteyecektir. Feyza, Bilal'in masum olduğunun anlaşılıp hapishaneden çıkmasını sağlamak için önemli bir adım atacak ve bu yeni gelişmelerin doğmasına sebep olacaktır.

Huzur Sokağı, 31. Bölümü ile 19 Nisan Cuma akşamı ATV'de!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.