Hüseyin Çelik, Savcıları Göreve Davet Etti

Hüseyin Çelik, Savcıları Göreve Davet Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, ünlü modacı Barbaros Şansal’ın palalı kişiyle alakalı sözleri için “Barbaros Şansal'ın internete düşen, palalı kişiyle ilgili iddia ve beyanlarını delil göstererek savcıları harekete geçmey.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, ünlü modacı Barbaros Şansal’ın palalı kişiyle alakalı sözleri için “Barbaros Şansal'ın internete düşen, palalı kişiyle ilgili iddia ve beyanlarını delil göstererek savcıları harekete geçmeye davet ediyorum.” dedi.

    Çelik, kendisine ait twitter hesabından yaptığı açıklamada, Barbaros Şansal’ın gezi olaylarında gündeme gelen palalı saldırgan ile ilgili ilginç sözleri değerlendirdi. Çelik, mesajında “Barbaros Şansal'ın internete düşen, palalı kişiyle ilgili iddia ve beyanlarını delil göstererek savcıları harekete geçmeye davet ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

    Ünlü modacı Şansal, internete düşen görüntülerde şu ifadeleri kullanıyor: “İsmini vermeyeceğim. Gerekirse de veririm. Ancak hukuki bir platformda veririm. Yine bir gece Taksim'deki bir kafede CHP İl Başkanlığı danışmanlarından bir tanesi bana Talimhane'den çok yakında palalı birinin çıkacağını, konuştuklarını bunu AKP'nin üzerine atacaklarını söyledi. Yalnız değildim. Yanımda Gürsel Tekin vardı. Başka şahitlerim de vardı.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.