Hüseyin Çelik: Kemal Bey Üzgünüm Yine Ofsayta Düştünüz

Hüseyin Çelik: Kemal Bey Üzgünüm Yine Ofsayta Düştünüz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Gezi davası dosyasını savcılıktan almasını eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Gezi davası dosyasını savcılıktan almasını eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. İl başkanlığının davacı olduğunu hatırlatan Çelik, "Kemal Bey herkes için adet olan şey, AK Parti İl Başkanlığı için kabahat mi oluyor? Sayın Genel Başkan üzgünüm, yine ofsayta düştünüz." dedi.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’na göre, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Gezi Davası dosyasının bir nüshasını savcılıktan almış olmasının yargıya müdahale olduğunu belirten Çelik, şu ifadeleri kullandı: "Kemal Bey, bilmelidir ki, CMK'ya göre, davacı veya zarar gören özel ve tüzel kişilerin avukatları dava dosyasının bir suretini alabilirler. İstanbul İl Başkanlığımızın bazı araçları Gezi olayları esnasında tahrip edilmiş veya yakılmıştır. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bu davada davacıdır. Kemal Bey herkes için adet olan şey, AK Parti İl Başkanlığı için kabahat mi oluyor? Sayın Genel Başkan üzgünüm, yine ofsayta düştünüz."


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.