Hürriyet Ankara'da Metehan Demir görevinden alındı

Hürriyet Ankara'da Metehan Demir görevinden alındı

Ankaranın en başarılı gazetecilerinden Hürriyet Ankara temsilcisi Metehan Demir görevden alınma şoku yaşıyor.

Siyaset arenasındaki istifalar ve sıcak gelişmelerle oldukça ısınan Ankara'da medya dünyasıyla ilgili de son derece önemli bir gelişme yaşandı.

EN BAŞARILI ANKARA TEMSİLCİSİYDİ

Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilciliği görevini başarıyla yöneten Metehan Demir bugün ani bir kararla görevinden alındı. Ankara kulislerinin nabzını en iyi tutan temsilcilerden biri olarak öne çıkan Demir, doğruları her ne şekilde olursa olsun eğip, bükmeden söyleyen tavrıyla belleklerde yer edinmişti.

TALİMAT BİZZAT AYDIN DOĞAN'DAN

Aydın Doğan'ın bizzat talimatıyla görevinden alınan Metehan Demir'in bu ani karar karşısında büyük bir şok yaşadığı gelen bilgiler arasında. Aydın Doğan'ın, Demirden boşalan Ankara Temsilciliği koltuğunaysa, hükümete muhalif tavrıyla dikkatleri çeken Deniz Zeyrek'in getirilmesi talimatını verdiği belirtildi. 

EYÜP CAN OPERASYONU MU

Doğan Yayın Holding gazetelerinden biri olan Radikal gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten Eyüp Can isminin, kapatılması düşünülen Radikal gazetesinden sonra Hürriyet gazetesi için düşünüldüğü medya kulislerinde konuşuluyor. Hatırlanacağı üzere Eyüp Can Zaman gazetesinin eski yazarlarından ve Gülen cemaatine oldukça yakın bir isim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.