''Hükümet Terörle Mücadele Ve Dış Politikada Sınıfta Kaldı'

''Hükümet Terörle Mücadele Ve Dış Politikada Sınıfta Kaldı'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, hükümetin terörle mücadele de ve dış politikada sınıfta kaldığını ifade ettiTekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası'nda düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, ko.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, hükümetin terörle mücadele de ve dış politikada sınıfta kaldığını ifade etti


Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası'nda düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, komşu ülkelerde yangın, iç karışıklık ve genişleyen anlaşmazlıkların kritik bir seviyeye geldiğini ifade ederek, "Ortadoğu'da dirlik ve güvenlik kalmamıştır. Askeri darbeler, iç savaşı aratmayacak görüntüler, her gün yaşanan katliam ve saldırılar elbette Türkiye'yi de yakından ilgilendirmektedir. Hükümetin düşünmesi gereken önce Türkiye'nin güvenliği ve esenliğidir. Başbakan Ankara'nın gerçeklerine dönmelidir.” diye konuştu.

Hükümetin iç politikasını da değerlendiren Adan, “'İyi şeyler olacak' diye atılan yapay adımların, samimiyetsiz çıkışların, bereketsiz tekliflerin geldiği şartlarda iyi şeylerden bahsetmek mümkün değildir. AKP için İmralı çözüm adresi Peşmerge reisi tek müttefiktir. AKP hükümeti Kandil’in hakaretlerine, savaş ve tehditlerine, birkaç ucuz çıkışlarına karşı son derece sessizdir. Bu iktidar geri gitmeye, beraberinde ise umutları söndürmeye başlamıştır. Terörle mücadele de sınıfta kalan AKP Hükümeti'dir. Dış politikada sınıfta kalan AKP Hükümeti'dir.” şeklinde konuştu.

Basın toplantısına MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, İstanbul milletvekilleri Hayrettin Nuhoğlu, Ahmet Duran Bulut, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan ile de katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.