Hükümet ekonomik kriz karşısında çaresiz

Hükümet ekonomik kriz karşısında çaresiz

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Muhammed Uzun ve Ömer Mücevher Hadim-Taşkent bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına Hadimi Hazretleri’ni ziyaretle başlayan Uzun ve Mücevher’e Saadet Partisi Konya Taşkent müfettişi Şeref Akkaya, il yönetim kurulu üyeleri Mehmet Efe ve İbrahim Aylak da eşlik etti. Seçmenler ile buluşan milletvekili adayları, ziyaretlerde Milli Göruş'ün hizmetlerini hatırlatarak projelerini anlattı. Vatandaşların ilgi gösterdiği ziyaretlerde, Saadet Partisi Konya milletvekili adayları, Necmettin Erbakan'ın mirası olan fabrikaların bir bir özelleştirildiğini ve artık denizin bittiğini satılacak son fabrikaların da satıldığını anlattı. Bir seçmenin sorusu üzerine, Saadet Partisi'ne CHP ile bir ittifak değil seçim işbirliğinin yapıldığını böylelikle yıllardır aşılamaya baraj sorununun da ortadan kaldırıldığı ifade edildi.

16 YILDIR ÜLKEYİ SORUNLAR SARMALINA SÜRÜKLEDİLER

 Adaylar yaptıkları ziyaretlerde şu görüşlere yer verdi: “16 senedir ülkemiz tek parti tarafından yönetilmesine rağmen, ülke ekonomisine kattığı yüke rağmen devamlı seçimlerle karşılaşıyoruz. Seçimin normal zamanına 1,5 yıl olmasına rağmen seçilemeyeceklerini anladıkları için görevi bırakıp seçime gidiyorlar. Bizim memleketimiz de sorunlar sarmalına dönüşüyor. Biz bu sorunların çözülmesi için halkımızın desteği ile bu göreve talip olduk. Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Ayrıca, ekonomiye dış güçlerin müdahalesi konusuna da değinen Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları, hükümetin ekonomik krize karşı çaresiz olduğu, üretime yönelik acil hamlelerin yapılması gerektiği bunun da geçmişte olduğu gibi yeniden Milli Görüş kadroları ile yapılmasının mümkün olduğu anlatıldı. Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları, Muhammed Uzun ve Ömer Mücevher, “Sizler için çalışıyor, desteğinizi bekliyoruz” diyerek Hadim ve Taşkent bölgesi ziyaretlerini tamamladı.

İDRİS BAKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.