Hükümet düşmanı dost edindi

Hükümet düşmanı dost edindi

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programı gerçekleşti.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programı gerçekleşti. Konya Esnaf Sarayı'nda yapılan bayramlaşma merasimine MHP  Genel Sekreteri Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'nın yanı sıra MYK Üyeleri, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Mustafa Kalaycı, “Bugün sadece Türkiye'de değil, bütün İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı hakimdir. İslam alemi, terör saldırıları altında. Bugün birçok İslam ülkesini yöneten petrol şeyhleri dolar milyarderleri, küresel emperyalizmin uşağı olmuş vaziyetteler” dedi.

“Müslümanlar arasında maalesef bağlar zayıflamıştır” diyen Kalaycı, bu konuda söylenecek çok şey olduğunu söyledi. Kalaycı, “İslam alemi olarak silkilmemiz lazım. Kur'an-ı Kerime sımsıkı bağlanıp, bağlarımızı güçlendirmemiz lazım. Bu konuda altını çizerek şunu diyeceğim; Tüm Türk dünyası için, İslam alemi için tek bir umut kalmıştır o da; Türkiye'dir. O nedenle yedi düvelin saldırısı ile Türkiye karşı karşıyadır. Bizi bölmek ve parçalamak istiyorlar. Türk milletini Anadolu'dan uzaklaştırmak istiyorlar. Türk milletinin tek umudu MHP ve ülkücü harekettir. O nedenle her zamandan daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Davamıza ve partimize destek olmalıyız. AK Parti hükümeti tükürdüğünü yalamış ve düşmanlarını dost edinmiştir. Yürütülen yanlış siyaset ve akan kanda AK Partinin büyük bir vebali vardır” diye konuştu.

Murat Çiçek de, MHP'ye olan saldırıların her geçen gün arttığını dile getirerek şunları kaydetti: “Saldırılar neticesinde partimizin içerisinde bir ayrışma yapılmaya çalışıldı. Ben inanıyorum ki hiç kimse bunu başaramayacaklar. Biz biriz ve diriyiz. 50 yıldır bu davayı ne zorluklar atlatarak buralara getirdik. Göreve geldiğimiz süre itibariyle hiçbir zaman teşkilat mensubu arkadaşlarımızı zan altında bırakacak bir şey demedim. Teşkilat ve görevdeyken son derece iyi, görevden ayrıldıktan sonra ne hikmetse bir nefis mücadelesi başlıyor. Bundan sonraki süreç arınma süreci olacaktır. MHP üzerindeki bütün gereksiz yüklerden kurtulacak. Vakit şaha kalkma vakti olacak. Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun.” Konuşmaların ardından protokol ve davetliler bayramlaştı. Davetlilere çeşitli ikramlar verildi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum