‘HÜDA PAR ile ittifakımız yok’

‘HÜDA PAR ile ittifakımız yok’

Gazetemizi ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “HÜDA PAR ile ittifak değiliz. AK Parti, HÜDA PAR ile bazı yerlerde özel çalışma yaptı. İttifakın resmi halinde de bir birliktelik olmadığı görülüyor” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Türker Türkoğlu ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. MHP heyetini, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ağırladı. MHP'li Mustafa Kalaycı, her bir Konya projesini yakından takip ettiklerini ifade etti. MHP olarak eksiklikleri dile getirme konusunda üzerlerine düşeni yerine getirdiklerini aktaran Kalaycı, vekil sayılarını artıracaklarını, Cumhur İttifakı olarak meclise Konya'dan 15 vekil göndereceklerini kaydetti.

adsiz-002.jpg

KONYA PROJELERİNİN TAKİPÇİSİYİZ

Vatandaşın her şeyin farkında olduğuna dikkat çeken Kalaycı, “Bir tarafta Cumhur İttifakı, bir tarafta da kimin desteklediği belli olmayan, 7'li bir masa var. Gizli bir plan var. Biz de bu planın farkındayız. Onların bir hesabı varsa, bizim de bir hesabımız var. Her şeyden önemlisi Allah'ın bir hesabı var. Milletin duası, Allah'ın yardımı Cumhur İttifakı'nın yanında olacak. İnanıyoruz. Konya'nın en önemli ihtiyacı su. Bu konunun çözümü için gereken adımlar atılıyor. Takipçisiyiz. Yüksek kira, metro, banliyö konusu vatandaşın beklentisi. Bunların da takipçisiyiz” şeklinde konuştu. HÜDA PAR ile birliktelik konusunda sorulan soruyu da yanıtlayan Kalaycı, “HÜDA PAR ile ittifak halinde değiliz. AK Parti, HÜDA PAR ile bazı yerlerde özel bir çalışma yaptı. İttifakın resmi halinde de bir birliktelik olmadığı gözle görülüyor” dedi.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum