Hoca değişikliği işe yaramadı

Hoca değişikliği işe yaramadı

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Salih Eken’in yerine takımın başına gelen Erol Mıngır da takımın kötü gidişatına engel olmadı. Sezonun 2. yarısına birçok transfer yaparak giren yeşil-beyazlı ekip küme düşme hattından kurtulamadı

Erol Mıngır yönetiminde ilk 5 maçta büyük çıkış yakalayan yeşil-beyazlılarda daha sonra düşüş başladı. Temsilcimiz son 5 maçında ise galibiyet elde edemedi

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 2020-2021 Sezonu 23. haftasında sahasında Kırşehir Belediyespor’a yenilen Karatay Termal 1922 Konyaspor, son dönemde alınan kötü sonuçlara dur diyemedi.

Salih Eken yönetiminde başladığı sezonda 5 haftada alınan 3 puan sonucu hoca değişimine giden ve takımın başına Erol Mıngır’ı getiren Karatay Termal 1922 Konyaspor, kan değişikliğiyle birlikte büyük çıkış yakaladı. Üst üste başarılı sonuçlar alan yeşil-beyazlılar 5 hafta yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlılar, bu süreçte 11 puan topladı.

DÜŞÜŞ BAŞLADI

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da 10. haftadan sonra düşüş başladı. Yeşil-beyazlılar bu süreçte oynadığı 13 maçta 8 yenilgi, 3 beraberlik alırken sadece 2 maçı kazanabildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum