‘hobbit 2’ Vizyona Giriyor

‘hobbit 2’ Vizyona Giriyor

Sinemaseverler bu hafta iki yeni film ile buluşuyor. The Hobbit’ten uyarlanan üçlemenin ikinci filmi “Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları” haftanın öne çıkan yapımı.

Sinemaseverler bu hafta iki yeni film ile buluşuyor. The Hobbit’ten uyarlanan üçlemenin ikinci filmi “Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları” haftanın öne çıkan yapımı. Yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Peter Jackson oturuyor.

HOBBIT: SMAUG’UN ÇORAK TOPRAKLARI

Oscar ödüllü sinemacı Peter Jackson, J. R. R. Tolkien’ın sevilen başyapıtı The Hobbit’ten uyarlanan üçlemenin ikinci filmi olan “Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları”yla karşımızda. Üçleme Orta Dünya’da “Yüzüklerin Efendisi”nden 60 yıl önce geçen kesintisiz bir hikayeyi anlatıyor. Grup, doğuya doğru ilerlemeye devam ederken Göl kasabasına, oradan da nihayet Yalnız Dağ’a giderler. Burası, tüm yaratıklar içinde en korkutucu olan, gruptakilerin cesaretlerinin boyutunu sınayacak bir yaratıkla, Ejderha Smaug’la yüzleşecekleri yerdir. Peter Jackson’ın yönettiği ve Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage ile Benedict Cumberbatch’ın oynadığı “Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları” fantastik macera türünde.

BU İŞTE BİR YALNIZLIK VAR

Eski müzisyen Mehmet, müzikten uzaklaşmış, boşanmış bir adamdır. Geçimini özel ders vererek sağlamaktadır. O’nu, haftada bir gün görüşebildiği 9 yaşındaki kızı Ezgi hayata bağlamaktadır. Mehmet, başka biriyle evlenen eski eşi Nazlı’yla kızı yüzünden hâlâ görüşmektedir. Mehmet karısıyla evliyken de ailece görüştükleri Ayşe’nin eşinden ayrılması üzerine ona şiddetli bir aşk duymaya başlar. Engin Altan Düzyatan, Özgü Namal, Emin Gürsoy ile Gaye Gürsel’in oynadığı “Bu İşte Bir Yalnızlık Var”ı Ketche yönetti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.