Hizmete devam edeceğiz

Hizmete devam edeceğiz

AK Partiden aday adayı olan fakat adaylar arasında yer almayan Latif Selvi, her zaman hakkın ve haklının yanında yer alacaklarını, bu kapsamda hizmetlere devam edeceklerini söyledi

Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Memur-Sen İl Temsilcisi olan Latif Selvi, sendikadaki görevinden istifa etmiş ve AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını koymuştu. 12 Nisan’da listelerin açıklanmasının ardından listede ismi bulunmayan Latif Selvi, Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında yaşanan süreci değerlendirdi.

Aylarca süren kamuoyu değerlendirmelerinde, basın yayın organlarında kendisiyle ilgili olumlu, teşvik eden ve destek ifade eden yaklaşımlar neticesinde Konya’da oluşan heyecan ve beklenti sonucu milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu bildiren Latif Selvi, “Temsil ettiğim misyon ve değerler adına milletvekili aday adayı olmam bir zorunluluktu. Bunun bir neticesi olarak 12 Haziran 2011’de yapılacak olan 24. dönem milletvekili seçimlerinde bugüne kadar edindiğim mesleki liyakat ve bilgi, sendika, sivil toplum çalışmalarında kazandığım tecrübe ve birikimi ülkeme siyaset alanında hizmete dönüştürmek için AK Parti’den milletvekili aday adayı olarak müracaat ettim.  Her zaman hakkın ve haklının yanında düsturuyla, başvurumuz ile başlayan, artarak devam eden destek ve coşku, temayül, mülakat ve teşkilat değerlendirmeleriyle sürdü. Sorumlu bir birey olarak şehrimizin gösterdiği bu yüksek teveccühün karşılığı olarak, şehrimiz ve ülkemiz adına hizmetin gerektirdiği başka alanlarda çalışmalarımız sürecektir” diye konuştu.

Basın mensuplarının yönelttiği soruları da yanıtlayan Latif Selvi, bir basın mensubunun halk nezdinde büyük bir teveccüh olmasına rağmen kendisinin neden AK Parti’den milletvekili adayı olarak gösterilmediğine yönelik sorusuna, “Konya halkının yüksek bir teveccühüne mazhar olduğumu gördüm. Benim için iyi bir değerlendirme oldu. Bütün aday adayları ile birlikte göreve talip olduğumuzda halkın teveccühünün bizim için önemli olduğunu söylemiştik. Görev tevdi edilme hususunda ise hangi arkadaşımıza görev verilmişse bu görevi en iyi şekilde yapacaklarına inandığımızı da belirtmiştik. Biz bir misyon insanıyız ve değerler adına çalışmaya devam edeceğiz. Göreve gelen arkadaşlarımıza kişileştirerek değil, bir bütün olarak bakmak gerekiyor. Bütün seçim dönemlerinde kamuoyu bir değerlendirme yapıyor. Ama nihayetinde Türkiye bütününde bakmak gerekiyor. Görev alan arkadaşlarımız da Konya için bu hizmete taliptirler. Bize düşen yapılacak olan hizmetlere destek vermektir. Hizmet alanı sadece siyaset değildir. Bizler bundan sonra da üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Bu anlamda arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. İnşallah halkımız ve şehrimiz adına başarılı olurlar” dedi. Selvi, sendikaya geri dönüp dönmeyeceği konusundaki soruya ise, bunu önümüzdeki sürecin belirleyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.