Hırsızların Çaldıkları Araçla Sahibine Çarpma Anı Kamerada

Hırsızların Çaldıkları Araçla Sahibine Çarpma Anı Kamerada

Beylikdüzü’nde semt pazarında minibüsüne yükleme yaptığı sırada aracı çalınan bir pazarcı, arabasının peşinden koşarken hırsızların kullandığı minibüsünün altında kalarak metrelerce sürüklendi. Ölümden dönen esnaf bacaklarından...

Beylikdüzü’nde semt pazarında minibüsüne yükleme yaptığı sırada aracı çalınan bir pazarcı, arabasının peşinden koşarken hırsızların kullandığı minibüsünün altında kalarak metrelerce sürüklendi. Ölümden dönen esnaf bacaklarından yaralanırken, minibüsünün arkasından dakikalarca ağladı. Yaşanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü kapalı semt pazarında meydana geldi. Pazarda çalışan pazarcı esnafı bir kişi, akşam saatlerinde mal yüklemek için minibüsünü pazara getirdi. Aracına mal yüklediği sırada etrafta otomobille bir süre gezinerek çevreyi kolaçan eden kimliği belirsiz hırsızlar, esnafın minibüsünü gözüne kestirdi. Pazarın etrafında bir süre dolaştıktan sonra otomobille içeri giren hırsızlar, esnafın malzeme yüklediği sırada dalgınlığından faydalanarak gizlice minibüse girdi. Minibüsün çalışmasından şüphelenen esnaf, şoför mahalline yöneldi. Esnafın yaklaştığını gören hırsızlar, minibüsle olay yerinden hızla uzaklaşmaya çalıştı. Hırsızları yakalamak için minibüsünün peşinden koşan esnaf ise aracının arka tekerlekleri altında kalarak metrelerce sürüklendi. Esnafın aracın altında ezilmesine aldırış etmeyen hırsızlar, çaldıkları araçla olay yerinden hızla uzaklaşarak izlerini kaybettirdi. Minibüsünü hırsızların elinden kurtaramayan ve yaralanarak yere yığılan esnaf ise dakikalarca aracının arkasından ağladı. Yaşanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından yaralı esnaf çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Esnafın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını izleyerek kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.