Hindistan Yıldızı Amitabh Bachchan, Sokakta Temizlik Yaptı

Hindistan Yıldızı Amitabh Bachchan, Sokakta Temizlik Yaptı

Bollywood yıldızı Amitabh Bachchan, Hindistan’ın Mumbai şehrinde sokağa çıkıp temizlik yaptı. Hindistan Başbakanı Narendra Modi’nin başlatmış olduğu "Temiz Hindistan" kampanyasına ünlü yıldız Bachchan da destek verdi. Hindistan’ın...

Bollywood yıldızı Amitabh Bachchan, Hindistan’ın Mumbai şehrinde sokağa çıkıp temizlik yaptı. Hindistan Başbakanı Narendra Modi’nin başlatmış olduğu "Temiz Hindistan" kampanyasına ünlü yıldız Bachchan da destek verdi.

Hindistan’ın en önemli sıkıntılarından biri olduğu belirtilen sokak kirliliğine Başbakan Modi’nin el atması, ülkede etkisini göstermeye başladı. Bollywood yıldızlarından Salman Khan, Hrithik Roshan'dan sonra kampanyaya, ülkede birçok seveni bulunan Amitabh Bachchan da katıldı. Sokağa çıkıp temizlik yapan 71 yaşındaki Bachchan, bu durumu twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Öte yandan 180'den fazla filmde rol almış Bachchan'ın, Facebook'da 15 milyondan fazla hayranı bulunuyor. Ayrıca Bachchan, 10 milyondan fazla takipçisi ile ülkede en fazla Twitter'dan takip edilen yıldız durumda.

Geçtiğimiz haftalarda devlette çalışanlarla yarım günlük temizlik yapan Başbakan Modi, Hindistan medyasında büyük beğeni toplamıştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.