Hilmi Yarayıcı CHP'den aday

Hilmi Yarayıcı CHP'den aday

CHP'de 7 Haziran Genel Seçimleri için adaylar netleşti. Hatay'da ilk sırayı Grup Yorum'un eski solistlerinden Hilmi Yarayıcı aldı

Partiler, 2015 Genel Seçimleri için aday listelerini dün YSK'ya teslim etti. Listelerde dikkat çeken isimler vardı. Onlardan biri de Grup Yorum'un eski solistlerinden Hilmi Yarayıcı..

CHP, Yarayıcı'yı geçtiğimiz seçimlerde de Hatay'dan aday göstermiş, ancak 6. sıraya koyarak fazla şans vermemişti. Hilmi Yarayıcı bu seçimde ilk sıradan aday gösterildi.

"SURİYELİLERE EV VERMEYİN"

Yarayıcı, Hatay'ın Yeşilpınar Belediyesi'nde "Barışa Çığlık" adı altında 25-26 Ağustos tarihlerinde yapılan festivalin sunuculuğunu yapmış ve "Evet, sevgili Antakyalılar söz bitti; artık bir şeyler yapmak zorundayız! Muhtarlar, emlakçılar, ev sahipleri! Sakın ha, sakın evlerinizi bunlara (Suriyelilere) kiralamayın, yarın öbür gün size döner bunlar!.." sözleriyle akıllara kazınmıştı.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ CHP

CHP ile Hilmi Yarayıcı birlikteliği daha öncelere dayanıyor. Geçtiğimiz günlerde en son, 30. Kuruluş yıldönümlerini kutlayacak stadyum bulamadıkları için gündeme gelmişti Grup Yorum. Grup,  kendilerine yer bulma konusunda yardımcı olan CHP'ye Meclis'te mini bir konser vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.