Hilmi Kulluk da adaylığını açıklıyor

Hilmi Kulluk da adaylığını açıklıyor

Atiker Konyaspor’da Cuma günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesinde Hilmi Kulluk 3. Aday olduğunu resmi olarak açıklayacak. Daha önce Zeki Çimen ve Mustafa Oral adaylığını açıklamıştı

Atiker Konyaspor Kulübü bozuk delege yapısına rağmen tarihinin en renkli seçimlerinden birine hazırlanıyor. Şuana kadar resmi olarak adaylıklarını açıklayan Zeki Çimen ve Mustafa Oral’ın ardından liste hazırlığı olduğu bilinen Hilmi Kulluk da adaylığını resmen açıklayacak. Atiker Konyaspor’da 3.başkan adayı da resmen belli oluyor. Yeşil-beyazlı ekipte eski yöneticilerden Hilmi Kulluk, adaylığını açıklayacak. Selçuk Aksoy ve Okay Tınkır gibi isimleri listesinde barındıran Kulluk, yarın Ramada Plaza’da düzenlenecek basın toplantısıyla adaylığını resmen açıklayacak. Kulluk, toplantıda projeleri ile listesini de kamuoyunu açıklayacak.

İKİ LİSTEDE BULUNAN İSİMLER

Konyaspor'da daha önce Zeki Çimen ve Mustafa Oral başkanlığa adaylığını açıklamıştı. İki ismin listeleri ise şu şekildeydi .Zeki Çimen’in listesi şu şekilde:  Ali Kaya, Hasan Dağlı, Gülvezir Korkmaz, Ali Şeker, Yunus Derebağ, Mehmet Yaman, Hüseyin Sarıköse, Adem Bulut, İbrahim İncer, Önder Çınar, Kerim Selek, Mehmet Eryılmaz, Aydın Olgun, Mustafa Kulu ve Tevfik Buğdaycı.Kaynak: İki isim adaylığını açıkladı

Mustafa Oral’ın listesi şu şekilde: Mustafa Oral Hüseyin Polat, Erkan Genç, Ömer Korkmaz, Erhan Gökmen, Fuat Kunduracı, Targun Polat, Hilmi Kağnıcı, Levent Çalık, Mehmet İngör, Kazım İlker Özkan, Hamdi Parmak, Salih Özkan, Osman Öztürk, Recep Altınok, Yusuf Küçükbakırcı, Mustafa Başoda, Osman Ferhat Büyükbaş, Eyüp Kalaycı.

CUMA GÜNÜ ÇOĞUNLUK SAĞLANMALI

Atiker Konyaspor’un  kongre tarihi 8 haziran olarak açıklanmıştı. Bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise genel kurul 19 Haziran tarihine ertelenecek. Yeşil-beyazlı ekibin yeni sezon hazırlıklarına geç kalmaması adına seçimin ilk oturumda sonuçlandırılması gerekiyor.  Aksi takdirde  Konyaspor  11 gün fazladan gün kaybetmiş olacak ve zaman sıkıntısı yaşayacak.

HOCA VE TRANSFER  KONUSU KONGREDEN SONRA NETLEŞECEK  

Atiker Konyaspor’da teknik adam ve transfer konuları beklemede.  Yeşil-beyazlı ekipte 8 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul sonrası yeni yönetim çalışmalarına başlayacak.  Göreve gelen yönetim kurulu öncelikle teknik ekip olayını çözecek daha sonra ise eksik mevkiler için transfer harekatına başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum