Heyecanlı bekleyiş

Heyecanlı bekleyiş

Konyaspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Yeşil-beyazlılar, dün maçın oynanacağı saatte basına kapalı bir çalışma gerçekleştirdiler
Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da heyecanlı bekleyiş sürüyor. Konyaspor basına kapandı. Yarın, Antalyaspor ile içi sahada dönüm maçına çıkacak olan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürdürülüyor. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde Teknik Direktör Yılmaz Vural gözetiminde önceki gün yapılan antrenmana Mehmet Batdal dışında tüm oyuncular katılırken, kaleci Orkun Uşak ve Muamer Salibasic takımdan ayrı çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, tam sahada oynanan taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
Kartallar, dün maçın oynanacağı saatte, basına kapalı olarak taktik ağırlıklı biri çalışma yaptılar. Hücum organizasyonlarına dönük çalışmada futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları ileri sürüldü. Teknik direktör Yılmaz Vural’ın ise, maçı kazanmaları konusunda futbolcuları uyardığı ve taktik çalışmayı sık sık keserek futbolcularına yapacakları hareketleri gösterdiği öğrenildi. Konyaspor’da, Antalyaspor maçının hazırlıkları bugün de basına kapalı olarak yapılacak taktik çalışmayla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde dinlenmeye çekilecekler.
BİLET FİYATLARI İNDİRİLDİ
Konyaspor ile Antalyaspor arasında, yarın yapılacak 26. hafta maçının bilet ücretleri de açıklandı. Yeşil-beyazlı yönetimin önceki akşam yaptığı toplandı da alınana kararla, bilet ücretlerinde indirime gidildi. Belirlenen ücretlere göre; sporseverler karşılaşmayı kapalı tribünden 30, kale arkası tribünlerden 2, yeşil ve maraton tribünlerden ise 5 lira ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım bilet ücretleri de 5 lira olarak açıklandı.   
PAWELEK, HEDEFİMİZ 3 PUAN
Ligde 10 maçtır kazanamadıklarını ve içerisinde bulundukları kötü durumdan uzaklaşma adına bir an önce kazanmak zorunda olduklarını belirten Polonyalı kaleci Mariusz Pawelek, 3 puan alacaklarına ve kötü gidişlerine son vererek kalan haftalara moralli gireceklerine inandıklarını söyledi.
Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmanın sezonun en önemli maçlarından birisi olduğuna işaret eden kaleci Mariusz Pawelek, açıklamasını şöyle sürdürdü. “10 maçtır kazanmıyoruz. Bu yüzden Antalyaspor ile oynayacağımız maç bizim adımıza sezonun en önemli maçlarından birisi. Mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Bu maçı kazanarak 3 puanın dışında da önemli kazançlar sağlayabiliriz. Öncelikle moral olarak daha iyi bir duruma geliriz. Bizim için şu an en önemli şey moral olarak biraz yükselişe geçmemiz. Moralimizi tekrar yakalamamız gerekiyor ki milli takım arasına daha iyi girelim.”
Transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performans ile herkesin takdirini kazandığı konusundaki soruyu yanıtlayan  Mariusz Pawelek, sözlerini şöyle sürdürdü. “Tabi ki insanın yaptığı işte başkaları tarafından takdir edilmesi gerçekten güzel bir şey. Benim hakkımdaki olumlu görüşleri bende duyuyorum. Ama benim performansım her ne kadar iyi olsa da takım olarak iyi durumda değiliz. O yüzden bende bu durumdan tabiî ki memnun değilim. Bu takımı bu duruma getirenler olarak içerisinde bulunulan kötü tablodan kurtaracak olanlar yine bizleriz. Antalyaspor maçı bu yüzden bizim adımıza çok çok önemli. Bu maçı kazanarak yolumuza daha umutlu ve moralli bir şekilde devam etmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.