Heyecan  ‘Kocaman’

Heyecan ‘Kocaman’

Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısında art arda aldığı iki galibiyetle kendisini bir anda 4. sırada buldu. Yeşil-beyazlı ekibin lider Başakşehir ile arasında 10 puan 2. Sıradaki Galatasaray ile 4 puanlık bir fark bulunuyor.

Atiker  Konyaspor  Antalya karşısında 2-0 kazandığı 19. Haftada rakiplerinin de puan kaybetmesiyle haftayı 4. sırada tamamladı. Aykut Kocaman yönetiminde sezonun ikinci devresine müthiş bir başlangıç yaparak üst sıralara yükselişini sürdürdü. Anadolu Kartalı, Erzurumspor’un ardından Antalyaspor’u da devirmeyi başardı. Puanını 31’e çıkaran temsilcimiz, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kasımpaşa gibi takımları da geride bırakmayı başardı ve 19. haftayı 4. sırada tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekibin lider Başakşehir ile arasında 10 puan 2. Sıradaki Galatasaray ile 4 puanlık bir fark bulunuyor. Atiker Konyaspor bu sezon yeniden Avrupa’ya gitmek istiyor.

KOCAMAN YİNE ZİRVEYE TAŞIDI

Atiker Konyaspor, teknik direktörü Aykut Kocaman ile yeniden eski günlerine döndü.  Yeşil-beyazlı bu sezon  ekip, başarılı çalıştırıcısı ile çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Konyaspor, Aykut Kocaman ile 2 puan ortalaması yakaladı. Kocaman’ın göreve başladığı 13. haftanın ardından Konyaspor, 14 puan toplayarak Trabzonspor ile ligin en fazla puan toplayan iki takımından birisi oldu

2015-2016 SEZONUN İKİNCİ YARISI GİBİ OLUR MU?

Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonunda kulüp tarihinde birçok konuda rekor kıran o zaman ki ismiyle Torku Konyaspor, Aykut Kocaman yönetiminde altın çağını yaşadı. 2016'nın Ocak ayından itibaren adeta büyük çıkış yakalayan yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda ligde çıktığı 17 maçtan 12'sini kazandı, 4'ünden beraberlik elde etti ve 1 kez yenildi. Kupada ise aldığı sonuçlarla yarı finale kadar yükselen Torku Konyaspor, bu aşamada Fenerbahçe'ye iki maçta da yenilerek, kupaya veda etti.

Atiker Konyaspor taraftarının kafasında   o sezonun ikinci yarısındaki başarı  yine  yakalanır mı? Sorusu dolaşmaya başladı. Aykut Kocaman’la sezonun ikinci yarısına uzun bir kamp dönemi yaparak hazırlanan Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısında sakatlık ve saha içi aksilikleri yaşamadığı takdirde  taraftarının Avrupa hayalini gerçekleştirecek bir performans ortaya koyuyor.   

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.