Heyecan başlıyor

Heyecan başlıyor

Konya Süper Amatör Lig'de ve 1.Amatör Küme A ve B Grubu'nda sezon bu haftasonu oynanacak maçlarla başlayacak.Bu haftasonu 13 karşılaşma oynanacak

Konya'da amatör heyecan bu haftasonu oynanacak maçlarla başlayacak. Süper Amatör Lig'de ve 1.Amatör Küme A ve B Grubu'nda bu haftasonu 13 karşılaşma oynanacak.

SÜPER'DE 10 TAKIM VAR

10 takımın yer aldığı ve 1 takımın direk olarak Bölgesel Amatör Lig'de heyacan başlıyor. İkinci olan takım ise Bölgesel Amatör Lig’de Konya takımları arasında ikinci olan takımla play-out mücadelesinde karşılaşacak.  Ligde yeni sezonda mücadele edecek Selçukspor, Ilgın Belediyespor, Saiteli Kadınhanı Belediyespor, Çatalhüyük Belediyespor kurdukları kadro ile hedeflerini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi. 10 takımın yer aldığı Süper Amatör Lig'de tek gençlik takımı olarak Selçukspor göze çarpıyor. Geriye kalan 9 takım ise kamu destekli spor kulüpleri.Yeni Emirgazispor, Ilgın Belediyespor ve Altınekinspor ligin yeni takımları olarak ligde mücadele edecek.Oynanacak maçların programı ve maçları yönetecek hakemler önümüzdeki günlerde belli olacak.

HEDEFLERİ SÜPER AMATÖR

1. Amatör Küme’de ise iki grupta yer alan 17 takım Süper Grup’a çıkma mücadelesi verecek. A Grubu ve B Grubu liderleri direkt olarak, ikinciler ise play-off maçı sonrasında bir tanesi üst lige çıkacak. A Grubu'nda 9 takım yer alırken B Grubu'nda ise 8 takım yer alacak. Bu ligde de A Grubunda Gölyazı Belediye, Yeni Meramspor ve Kara Kartallar, B Grubunda ise Akören Kültürspor, Havzanspor ve Akşehir Gençlikspor ligin yeni takımları olarak mücadele verecek. Oynanacak maçların programı ve maçları yönetecek hakemler önümüzdeki günlerde belli olacak.

Süper Amatör Lig'in 1.haftasında oynanacak maçlar şöyle:

Çumra Belediye – Altınekinspor

Y.Emirgazi -  Selçukspor

Seydişehir Belediye - Beyşehir Belediye

 Selçuklu Belediye - Saiteli Kadınhanı

Karapınar Belediye - Ilgın Bld.

 

1.Amatör Küme A Grubu 1.hafta oynanacak maçların programı şöyle:

 

Akşehir Gençlik - Bozkır G.Birliği

Seydişehir Gücü -  A.Kültürspor

Y.Doğanhisarspor- Çelik Duş Doğuş

Havzanspor - Selçuklu İ.Y

 

1.Amatör Küme B Grubu 1.hafta oynanacak maçların programı şöyle:

Akşehir Gençlik - Bozkır G.Birliği

Seydişehir Gücü - A.Kültürspor

Y.Doğanhisarspor - Çelik Duş Doğuş

Havzanspor -  Selçuklu İdmanyurdu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.