Herkes hakkını almalı

Herkes hakkını almalı

Milli İttifak adayları Beyşehir’de esnaf halkla buluştu. Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Uyar, “Mevcut düzen zengini daha zengin fakiri daha fakir yapmaktadır. Adil Ekonomik Düzen hayata geçirilmeli ve herkes hakkını almalıdır” dedi

Saadet Partisi seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçesini ziyaret eden Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Uyar, Hüseyin Saydam ve Fatih Oruç burada esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk önce Beyşehir esnafı ile buluşan adaylar burada tüm dükkanları ziyaret ederek projelerini anlattı. Birçok esnaf, adaylara ilgi gösterirken partililer seçim broşürleri dağıtarak “Hemşerim Sen de Gel” sloganı altında Milli İttifak'a destek sözü aldı. Adaylar daha sonra Beyşehir mahalle ziyaretlerine geçerek mahalleye dönüştürülen beldeleri gezdi. Mahallelerde kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren adaylar vatandaşlara hitap ederek sorunları dinledi. Mahalle ziyaretlerinde konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Uyar, birçok vatandaşın geçim sıkıntısı olduğunu dile getirerek, “Seçim sürecine girdiğimizden günden şimdiye kadar Konya'mızın tüm ilçelerini ziyaret ettik. Merkezde ve taşrada ulaştığımız tüm vatandaşlarımızın bize ilettiği temel sorun geçim problemi. Bildiğiniz gibi mevcut düzen zengini daha zengin fakiri daha fakir yapmaktadır. Buna mukabil insanlarımız açlık ve yoksulluk sınırının altında maaş alarak fakirleştiriliyor. Biz buna her zaman karşı olduk. Adil Ekonomik Düzen hayata geçirilmeli ve herkes hakkını almalı. İnsanlarımız yoksulluğa esir edilmemelidir” dedi.

GÖL TANITILMALI

Beyşehir'de karşılaştıkları problemlerden birisinin de Beyşehir'de sanayi ve teknoloji imkanlarının yeterli seviyede olmayışı olduğunun altını çizen Uyar, konuşmasına şöyle devam etti: “Beyşehirli sanayicimize mevcut desteklerin daha fazlası verilmeli, Beyşehir sanayisi bugün olduğundan kat kat daha fazla yatırım almalı ve günümüz teknolojik imkanlarına sahip olmalıdır. Beyşehirli sanayicimiz dış ülkelerle daha kolay ve hızlı ticaret yapabilmeli, Beyşehir'de ihracat mevcut rakamların çok daha üstünde olmalıdır. Aynı şekilde Türkiye'miz ve Konya'mız açısından büyük önem arz eden Beyşehir gölü tanıtılmalı ve burada balıkçılık yaparak geçimini sağlayan insanlarımıza gerekli destekler verilmelidir. Beyşehir'de balıkçılık geliştirilmeli ve başta Konya olmak üzere tüm Türkiye'ye ve dış pazarlara ihracat yapılmalıdır. Bu söylediklerimiz çok astronomik şeyler gibi görünse de, aslında olması gerekenler bunlardır. Biz uçuk vaatler peşinde değiliz. Seçim çalışmalarımızda gördüğümüz üzere halkımız yeniden Milli Görüş iktidarına kavuşacak zulüm ve sömürü son bulacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum