"Her sonucu kendimiz için hayırlı kabul ediyoruz"

"Her sonucu kendimiz için hayırlı kabul ediyoruz"

BBP esk Genel Başkanı ve Saadet Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mustafa Destici eşi ile birlikte oyunu ankara etlikte kullandı

Ankara’da oyunu kullanan BBP Eski Genel Başkanı ve Saadet Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mustafa Destici, gündeme ilişkin önemli tespitlerde bulundu. Destici, milletin kararının başlarının üstünde yeri olduğunu kaydederek, “Her sonucu kendimiz için hayırlı kabul ediyoruz” diye konuştu…

 

ANKARA BÜROSU

BBP Eski Genel Başkanı ve Saadet Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mustafa Destici eşi Şükrüye Destici ile birlikte oyunu Ankara Etlik’te bulunan Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi’nde kullandı. 3215 nolu sandıkta oylarını kullanan Destici çifti daha sonra da vatandaşlarla kısa bir süre sohbet etti.

Mustafa Destici okul çıkışında yaptığı değerlendirmede, seçimin “Ülkemize milletimize, hem BBP hem de Saadet Partimize hayırlı olsun” diyerek milletin kararının önemine değindi. Destici, “Milletimiz hangi kararı verirse versin başımızın üstünde yeri vardır. Rabbim bizim için neyi takdir ederse etsin O’na iman edenlerdeniz. Hayr bildiğimiz de şer, şer bildiğimizde hayr vardır. Her sonucu kendimiz için hayırlı kabul ediyoruz” açıklamasında bulundu.

PİŞKİN PİŞKİN KONUŞMAYA DEVAM EDİYORLAR

Destici, Türkiye’nin halen darbe anayasası ile yönetildiğini hatırlatarak, “Türkiye’nin hala darbe anayasası ile yönetilmesi utanç verisidir. Bu bile tek başına iktidar değişikliği için yeterli bir sebep. Hala pişkin, pişkin konuşmaya devam ediyorlar. Millet defalarca yetki vermesine rağmen bu sefer diyerek milleti aldatmaya, kandırmaya devam ediyorlar” eleştirisinde bulundu. 

BİZİM MİTİNGLERİMİZE PANKRAT SOKMADILAR…

Seçim süresince yaşanan gerginliklere de değinen Destici, “Araya nifaklar girdi, gerginlikler oldu. En son Diyarbakır’daki patlamaya bakıyorum aklım almıyor. Bizim mitinglerimize pankart sokmayan polis oradaki bombaların girmesine nasıl müsaade etti. Bizim mitingimize pankartlar alınamıyor, üzerindeki yazılardan dolayı. Biz pankart sokamazken, oradaki mitinge bombalar, patlayıcılar nasıl girdi” diye sordu.

ERDOĞAN, SEÇİMLERE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın patlamalar ile ilgili ‘seçimlere gölge düşürdü’ sözünü de hatırlatan Destici, “Bence en büyük gölgeyi Sayın Cumhurbaşkanı’nın tavrı düşürdü. Sayın Cumhurbaşkanı bir siyasi parti genel başkanı gibi meydanlara indi ve iktidar partisi lehine oy istedi. Merak ediyorum seçim bitti. Bu halkla buluşma ve gazoz kapağı açacağı toplantılarına, kalem açma toplantılarına devam edecek mi?” diye de sordu. Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kara Fatma’ nitelendirmesine de tepki göstererek, “Bizim literatürümüze ters bir şey. Fatıma ismi bizim için çok önemlidir. Resullullah Efendimizin sevgili kızıdır. Sayın Cumhurbaşkanı’nın o benzetmeyi yapması bizi ziyadesiyle üzdü” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.