Her geçen gün iyiye gidiyoruz

Her geçen gün iyiye gidiyoruz

Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, Genel Yayın Yönetmenimiz Recep Çınar'a önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Konyaspor'un ekonomik sıkıntısının olmadığını gelecek paralarla futbolcuların tüm alacağını ödeyeceklerini açıkladı.

TAKIMDAN MEMNUNUZ

Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, "Geçtiğimiz gün akşam yaptığımız toplantıda Kasım ayı ile ilgili konuştuk. Genel bir değerlendirme yaptık. Yönetim olarak takımdan memnunuz. Daha iyiye gidiyor takımımız her geçen gün" dedi.

ÇAMDALI MOTİVASYON SAĞLADI

Ali Çamdalı'nın gelmesinin iyi olduğunu kaydeden Başkan Fatih Yılmaz, "Ali Çamdalı'nın gelmesi takıma ekstra bir motivasyon sağladı. Benim gözlemlerime göre takım daha bir kenetlendi. Kaynaştı.Yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir ile ilgili kararı hocamız verecek. Cuma gününü bekliyoruz. Teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay'ın Hüseyin Çimşir ile ilgili kararı ne ise bizde saygı duyacağız. Top artık hocada" sözlerini kullandı

EZE MUHTEŞEM ÇIKIŞ YAPTI

Takımın 10 günde oynadığı 3 maçı değerlendiren Fatih Yılmaz, "Akhisar Belediyespor maçında güzel oynadık. Akhisar ligde çok iyi puanlar toplayan bir takım. Eksikliklerimizi bu maçta kapattık. Gelen galibiyet güzel oldu. Ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Vitoria maçında sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık diyebilirim. Rakibe top oynatmadık. Çok iyi oynadık. Avrupa maçının ardından ise Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldık. Malatyaspor maçında ilk yarı iyi oynadık.İkinci yarı oyundak düştük. Avrupa maçının yorgunluğu biraz belirdi. Ama hakem o penaltıyı çalsa belki maç farklı yerlere gelebilirdi. Patrick Friday Eze'nin muhteşem bi çıkışı var. Oyun içinde kendini belli ediyor. İnşallah daha iyi olur" şeklinde görüş belirtti.

PUAN HEDEFİ KOYMADIK

"Yönetim olarak ilk yarı bir puan hedefi koymadık" diyen Başkan Yılmaz konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Çünkü fikstürümüz çok zor. Fikstür dezavantajımızdan dolayı toplayabildiğimiz puanları toplamak istiyoruz. Hedefimiz 20 puan ve üzeri.Futbolculara Ekim ayının 9-10'nunda futbolcularımızın bütün ödemesini yapacağız. UEFA'dan gelecek para ile bu borçları kapatacağız.Bizim sıkıntımız gelecek olan paraların geç gelmesi. Gelen paralar bizi oldukça rahatlatacak. Şu anda ekonomik sıkıntımız yok. Ekim ayında elimiz bollaşacak.Önce UEFA'dan sonrada TFF'den para gelecek."

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.