Her gazete bir mektuptur

Her gazete bir mektuptur

Saadet Partisi Hanım Kolları Üyeleri Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Saadet Partisi İl Kadın Kolları Tanıtma Başkanı Saime Akman, “Biz gazeteyi el yazması bir mektuptan farklı görmüyor, değer veriyoruz” dedi

Saadet Partisi Hanım Kolları Üyeleri, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Saadet Partisi İl Kadın Kolları Tanıtma Başkanı Saime Akman, İl Halkla İlişkiler Başkanı Cennet Ayıntablı, Karatay Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Mukadder Çelik, Meram Kadın Kolları Tanıtma Başkanı Şerife Atar, Meram Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Nihal İnanç ve Meram Kadın Kolları Planlama ve Araştırma Komisyonu Başkanı Emetullah Dağlı'nın katıldığı ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Heyet adına konuşan Saime Akman, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladıklarını belirterek, "Gazeteciler bir günde hatırlansa da yaptıkları işlere bakıldığında çok önemli bir görevi her gün gerçekleştiriyorlar" dedi.

ÖZGÜR YAYIN İMKANI KISITLANIYOR

Her bir gazetenin mektup olduğunu söyleyen Akman, şöyle konuştu: "Elimize bir el yazısı mektup geldiği zaman onu özenle koruyor ve okuyoruz. Bizim gazeteciliğe de bakışımız böyledir. Biz gazetecilerin bir haber için verdikleri emeği biliyor ve takdir ediyoruz. Her bir haber oluşturmak için gazeteciler kar, kış, zorluk var demeden çalışıyorlar. Gazeteciliğin gecesi gündüzü de yok. Bu zor şartlar şartlar altında çalışan gazeteciler maalesef özgür yayın imkanı verilmemektedir. Türlü baskılar ve tehditlerle gazetecilerin özgürlükleri kısıtlanmaktadır.” Merhaba Gazetesi'ni de beğenerek takip ettiklerini ifade eden partililer gazete çalışmalarında muvaffakıyetler dilediklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de heyeti Merhaba Gazetesi'nin yayınları ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.