Helal olsun size

Helal olsun size

Bahattin Karapınar ile sorun yaşamalarına rağmen, Konyasporluluklarından hiçbirşey kaybetmeyen eski yöneticiler Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren ve Mustafa Küçüksöker’den Kartal’a destek

Onlar, Konyaspor’un şampiyon olmasında en önemli rolü oynadılar. Onlar, Konyaspor’un yeniden süper lige yükselmesinde, deyim yerindeyse “amele” gibi çalıştılar. Onlar, “kan kustular, kızılcık şerbeti” süsü verdiler. Onlar, “kol kırılır yen içinde kalır”dan hareket ederek, yeşil-beyazlı kulübün, bugünlere gelmesinde “çimento” görevi yaptılar. Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren ve Mustafa Küçüksöker. Konyaspor’da geçen dönem görev yapan 3 yönetici, bütün kırgınlıkları bir kenara bırakarak, yeşil-beyazlı ekibin önceki gün yaptığı antrenmana gelerek, her şeye rağmen iyi birer Konyasporlu olduklarını gösterdiler. Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren ve Mustafa Küçüksöker, Konyaspor'un başarılı olması adına bundan önce olduğu gibi bundan sonrada maddi manevi her türlü desteği vereceklerini belirtirlerken, Kartal’ın 2010-2011 sezonunda başarılı olacağına inandıklarını söylediler.

Başkan Bahattin Karapınar, İkinci Başkan ve Mali İşler Sorumlusu Harun Aydın, Başkan Yardımcısı-Basın Sözcüsü Cengiz Yönet ve Yönetim Kurulu Üyesi Alper Güçlü ile birlikte yeşil-beyazlı ekibin idmanını takip eden eski yöneticiler Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren ve Mustafa Küçüksöker, kendilerinden takım hakkında bilgi aldılar. Yöneticilerin, futbolcuların ve teknik adamların çok memnun oldukları bu ziyaret, takıma da büyük moral oldu. Konyasporla ilgili düşüncelerini de açıklayan eski yöneticiler, şehirde yaşayan herkesin takıma destek vermesinin gerektiğini söylediler.

ATİKER:KONYASPOR BAŞARILI OLACAKTIR

Ben Ömer Atiker olarak Konyaspor'un bu sezon başarılı olacağına inanıyorum. Her zaman Konyalıların Konyaspor'un maddi manevi anlamda yanlarında olmaları gerektiğini düşünüyorum. Böyle olduğu takdirde Konyaspor adına herhangi bir olumsuz yaşanacağını da şahsen düşünmüyorum. Öncelikle burası farklı bir lig. Kesinlikle Bank Asya 1.Lig'e benzemiyor. Rakipleriniz iskeletini koruyan ve bunun üzerine yaptıkları transferler güçlenmiş takımlar. Ama bizimde Ziya Doğan gibi bir avantajımız var. Hocamız kendi kimliğini, kişiliğini ve heyecanını takımımıza yansıttığı takdirde başarının yakalanacağına inanıyorum. Konyaspor'un hedefi ligde orta sıralar veya UEFA Kupası'na katılmak olmalı diye düşünüyorum.

IŞIKÇEVİREN:MADDİ DESTEK ŞART

Konyaspor, bizim için bir yaşam biçimi. Bu Konya'da yaşayan herkes içinde öyle olmalı. Yönetimlerde görev almak bir bayrak yarışı gibidir. Biz görevimizi yerine getirdiğimize inandığımız için bayrağı başka isimlere devrettik. Ama bu Konyaspor'dan koptuğumuz anlamına gelmiyor. Biz her zaman ve her yerde Konyasporluyuz. Faal olarak görev almasak da Konyaspor'umuzun antrenmanlarını ziyaret ederek, içeride dışarıda oynayacağı maçlarına giderek üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Konyaspor Süper Lig'e kolay ulaşmadı. Yaşanan zorlukları en yakinen bilenlerdeniz. Bu nedenle aynı sıkıntıların tekrar yaşanmaması adına Konya şehrinin Bahattin Karapınar ve yönetimine maddi anlamda daha fazla destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. İyi bir takım oluşturuldu. Uyum sorunu yaşanmadığını görüyoruz. Ben Konyaspor'un 2010-2011 sezonunda önemli başarılar imza atacağına yürekten inanıyorum ve başta yönetim olmak üzere teknik heyete ve oyuncu kardeşlerime başarılar diliyorum.

KÜÇÜKSÖKER:ŞEHİR DESTEK VERMELİ

Şu an için aktif olarak görev almasakta Konyaspor bizim hayatımızın en önemli parçalarından biri. Çok büyük mücadeleler sonunda yeniden Süper Lig'e yükselmenin coşkusunu yaşarken, o dönemki yönetimde de yer alma şansı bize nasip oldu. Süper Lig, Bank Asya 1.Lig'den farklı. Burada beklentiler biraz daha yüksek. Ben Konyaspor'un iyi bir kadro kurduğuna inanıyorum. En önemlisi de istikrar adına Konyaspor'a şampiyonluk sevincini yaşatan teknik direktörümüz Ziya Doğan ve ekibi ile yola devam edilmesi. Konyaspor'umuz, Süper Lig'de başarılı olmalı. Bunun için şehrin daha fazla destek vermesi şart. Konyaspor, bizim için olmazsa olmazlarımızdan. Aktif olarak görev almışız almamışız bu önemli değil. Önemli olan her zaman Konyaspor'un yanında olmak. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada Konya'mızın önemli değerlerinden Konyaspor'umuza maddi manevi anlamda desteklerimiz devam edecek. Bu Konyalılık bilincimizin bir gereği. Aynı desteği Süper Lig'de bu sezonda Konya'nın da vereceğine inanıyorum ve 2010-2011 sezonunda Konyaspor'umuza başarılar diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.