Hediyelerle dolu kermes düzenlendi

Hediyelerle dolu kermes düzenlendi

Karatay Hediye Mehmet Ali Uzman İlkokulu’nda okul aile birliği iş birliğiyle sene sonu kermesi düzenlendi. Birbirinden renkli hediyelerin öğrencilerle buluştuğu kermes, öğrenciler ve velilerce yoğun ilgiye karşılık buldu

Karatay Hediye Mehmet Ali Uzman İlkokulu’nda sene sonu kermesi düzenlendi. Okul aile birliğinin katkılarıyla düzenlenen kermeste yüzlerce hediye çocuklarla buluşturuldu. Bisiklet, tablet bilgisayar, kaykay gibi hediyelerin de yer aldığı kermese öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen kermesle alakalı değerlendirmelerde bulunan Okul Müdürü Osman Çelik, “Pandemiden sonra yapılan ilk kermesi öğrencilerimizle buluşturduk. Velilerimiz ve öğrencilerimizin çok büyük katkıları oldu. Her biri canla başla çalıştılar. Pandemi sonrası olduğu için katılım da yüksek oldu. Okul aile birliği öncülüğünde yapılan ve öğrenci, veli ve idare ekseninde gerçekleşen güzel bir kermes oldu” dedi.

img-8550.jpg

600 HEDİYE DAĞITILDI

Gerçekleşen kermeste ayrıca 600 adet hediyenin de çocuklarla buluştuğunu kaydeden Çelik, “Kermesimizde farklı etkinlikler de yaptık. Yüz boyama etkinliği, çekiliş gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler hazırladık. Düzenlediğimiz çekilişte 600 adet bilet satarak 600 öğrencimize hediyeler verdik. Öğrenciler bu sayede daha heyecanlı ve mutlu bir şekilde etkinliklere katıldı. Hediyelerimiz tamamen velilerimizin destekleri ile alındı. Okulumuza hiçbir şekilde yük olmadık. Hediyelerin içinde büyük hediyeler de oldu. Her öğrencimizi mutlu etmeye çalıştık. Kermes gelirlerini ise okul aile birliği hesabımızda değerlendireceğiz. Yıl içinde yine güzel etkinliklere imza attık. Velilerimizle interaktif bir şekilde etkinlikler yaptık. Eğitim öğretimi en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bu tarz etkinliklerle evlatlarımızı monotonluktan çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.

photo5819003563467192100.jpg

vlcsnap-2022-06-02-13h05m28s890.png

EYYÜB KARAKUZU  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.