Hayretler içindeyiz

Hayretler içindeyiz

Kamu-Sen İl Temsilcisi Sadi Eriş, emperyalist güçlerin yaptığı saldırılardan birinin de özür dileme kampanyası olduğunu söyleyerek hayretler içinde kaldıklarını ifade etti

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcilisi Sadi Eriş düzenlediği basın toplantısı ile “Öldürdüğümüz Ermenilerden Özür Diliyoruz” kampanyasını sert bir dille eleştirdi. Türkiye’nin tarih boyunca Orta Asya’dan Avrupa’ya büyük fetihler gerçekleştirdiğini, kültür ve medeniyet alanları oluşturduğunu, karanlık çağları kapatıp insanlığı aydınlık yarınlara taşıdığını ifade eden Sadi Eriş, “Büyük imparatorluklar kurarak yüzyıllarca farklı dinlerden, farklı ırklardan yetmiş iki buçuk milleti adalet ve barış içinde yaşatmış, bu yönleriyle insanlığa bugün dahi niteliğine ve niceliğine ulaşılmamış insan haklarına saygı merkezli bir medeniyet güneşi sunmuştur. Böyle bir milletin içinde devşirdikleri sözde aydınlara her vesileyle Türk milletine hakaret ettirmekte ve bunun karşılığında madalyalar vermekte, ekonomik refah imkanları sunmaktadırlar. İçimizde yetişen ve emperyalist güçlerin oyununa gelen bu kesime karşı hayretler içindeyiz” dedi.

SUSKUNLUĞUMUZ YANLIŞ ANLAŞILMASIN
Sözde aydınların başlattıkları kampanyayı Türk milletinin büyük bir hayret ve endişe içerisinde takip ettiğini vurgulayan Eriş, “Türk milleti içinde yetiştirdiği, besleyip büyüttüğü, kıt imkanlarına rağmen okutup meslek, hatta şöhret sahibi yaptığı bu insanların tarihe, hakka, hakikate, insanlık onuruna, bu toprakların kutsiyetine, toprağı vatan yapmış şehitlerin kanına, canına asla yakışmayan böyle bir hareketi, böyle bir nankörlüğü ve böyle bir zulmü nasıl yaptığını anlayamamaktadır” ifadelerini kullandı. Ermeniler tarafından soy kırıma tabi tutulan milyonlarca Müslüman Türk insanının nasıl unutulduğuna Türk milletinin anlam veremediğini ve daha düne kadar Karadağ’da, Hocalı’da Ermeniler tarafından katledilen on binlerce Türk’ün feryadını hala unutmadıklarını kaydeden Kamu-Sen İl Temsilcisi Sadi Eriş, “Türk milleti asla sahipsiz değildir. Bu milletin ve bu ülkenin sahibi önce Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah, sonra da milletin kendisidir. Hiç kimse Türk milletinin sabrını, hoş görüsünü ve anlamlı suskunluğunu yanlış anlamasın” dedi.
YOL AYRIMI NOKTASINA SÜRÜKLENİYORUZ
Türk milletinin köklü ve muhteşem bir geçmişe, dertli ve zor bir hale, kutlu ve umutlu bir geleceğe, önemli ve riskli bir vatan coğrafyasına sahip olduğunu bildiren Eriş, “Büyük Türk Milleti bugün iç ve dış düşmanların açık ve sinsi saldırılarıyla ciddi bir yol ayrımı noktasına sürüklenmektedir. Hiç kimse heveslenmesin. Hevesleri kursaklarında kalacaktır. Çünkü Türk milleti büyüktür. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.
RASİM ATALAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum