‘Hayal değil gerçekleri konuşuyoruz’

‘Hayal değil gerçekleri konuşuyoruz’

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Konya merkez ve Ereğli’de programlara katılarak halkla buluştu.

Akyürek, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Seyit Mehmet Sümer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayları Celil Çalış ve Bilal Yiğit’in yanı sıra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Obrukçu, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da eşlik ettiği Ereğli ziyaretinde; Aziziye, Çayhan ve Çakmak mahallelerinde halkla buluştu. Gittiği her yerde çok yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’ye kazandırılan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılış törenine de katıldı.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN GELENEĞİNDE HİZMET VAR

Açılış töreninde yaptığı konuşmada AK Parti’nin hizmetleriyle ve eserleriyle konuştuğunu, ülkeyi güzelleştirmek için sürekli yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirten Akyürek, “Hamdolsun, belediye başkanlarımız, hükümetimiz, bakanlarımız ile birlikte her yere eserler bırakarak gidiyoruz. Şimdi de Ereğli ilçemizde bu güzel spor kompleksini hediye ediyoruz. Tekrar hayırlı mübarek olsun. Zaten bizim geleneğimiz bu. Zaten Cumhur İttifakı’nın yapısı bu. Biz laf değil; iş yapıyoruz. Biz hayal değil; gerçeklerle konuşuyoruz. Hani şöyle bir söz kullanılıyor ya; ‘lider masa başında değil, iş başında belli olur’ diye. Hamdolsun liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan iş başında, iş başında kalmaya da devam edecek” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.