Havalimanı Çalışanlarından Fotoğraf Sergisi

Havalimanı Çalışanlarından Fotoğraf Sergisi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan personeller, çektikleri fotoğraflarla dış hatlar terminalinde sergi açtı.

Atatürk Havalimanı’nda çalışan personeller, çektikleri fotoğraflarla dış hatlar terminalinde sergi açtı.

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çalışanların objektifine yansıyan fotoğraflardan oluşan sergi dış hatlarda yolcuların beğenisine sunuldu. Fotoğrafçıların eğitmenliğinde dört yıldır çalışmalarını sürdüren TAV Atölye Fotoğraf Topluluğu üyelerinin karelerinden oluşan sergi bir ay boyunca ziyaret edilebilecek.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül, finansal başarının yanı sıra sosyal fayda ortaya çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Vargül, “Bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak işletmesini üstlendiğimiz havalimanlarında hayata geçirdiğimiz kültür-sanat platformu TAV Galeri bugüne kadar Türkiye ve yurtdışından pek çok sanatçının eserlerine ev sahipliği yaptı. Çalışanlarımızın kişisel gelişimine destek sağlamak için kurduğumuz TAV Atölye Fotoğraf Topluluğu’nun sergisini yolcularla buluşturuyoruz.” dedi.

Fotoğrafı sergilenen Gonca Aksoy, çocukluğumdan beri fotoğraf çekmeyi sevdiğini söyledi. TAV Atölye Fotoğraf Topluluğu’nun kurulmasının ardından topluluğun başkanlığını yaptığını belirten Aksoy, “Üyelerimiz aldıkları eğitimle çektiğimiz fotoğraf çektik. Bunlar sonrasında çektiğimiz fotoğrafları bir araya getirdik. Bu açtığımız üçüncü sergi oluyor.” diye konuştu.

Derya Elekler ise sergi aracılığı ile farklı alanlarda çalışan arkadaşlarıyla ortak bir nokta buluştuklarını aktardı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.