Hastanede ölen iki kişinin eşyaları karışınca

Hastanede ölen iki kişinin eşyaları karışınca

Hayatını kaybeden yakını yerine ölen başka birinin giysilerini teslim alan Tahsin Güldal, kıyafetlerin cebinde bulduğu bin 300 lira ve 1 doları hastaneye geri getirdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde hastanede hayatını kaybeden yakını yerine ölen başka birinin giysilerini yanlışlıkla teslim alan Tahsin Güldal, kıyafetlerin cebinde bulduğu bin 300 lira ve 1 doları hastaneye geri getirdi.
Edinilen bilgiye göre, Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalardan ikisi yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybetti ve cenazeleri morga kaldırıldı. Morgdan yakının cenazesini alan Tahsin Güldal, kendisine teslim edilen ölen kişinin eşyalarıyla birlikte köyüne geri döndü. Kendisine teslim edilen giysilerden pantolonun cebinde bin 300 lira ve 1 dolar olduğunu gören Güldal, yakınının hastaneye giderken cebinde bu kadar fazla para olmadığını öğrendi. Güldal, paraları hastane yetkililerine teslim etti.
Hastane yönetiminin yaptığı araştırma sonunda paraların Kaş ilçesinin Gökçeören köyünden olan ve bir hafta önce hayatını kaybeden Ali Hikmet Gökçel'e ait olduğunu belirledi.
Yaşanan karışıklığın bildirildiği Gökçel'in yakınları Alp Gökçel ile Altuğ Gökçel, Fethiye Devlet Hastanesine gelerek paraları teslim aldı.
Altuğ Gökçel, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Hala insanlık ölmemiş. Hala dürüst ve gerçekten örnek davranış sergileyen vatandaşlarımız var. Yakınımız burada vefat etmişti. Cenazeyi götürürken üzüntüden eşyalarına bakmamıştık. Diğer cenazenin pantolonu bizim yakınımızın pantolonu ile karışmış. Bu iki aylık emekli maaşıydı. Örnek davranış sergileyen ve bize ulaştıran Paşalı köyünden Tahsin Güldal'a teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.