Hastalara Stres Attıran Sergi

Hastalara Stres Attıran Sergi

Tokat Devlet Hastanesi’nde, Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) tarafından karma fotoğraf sergisi açıldı.Tokat Devlet Hastanesi’nde binalar arasındaki bağlantıyı sağlayan koridorda farklı bir etkinl...

Tokat Devlet Hastanesi’nde, Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) tarafından karma fotoğraf sergisi açıldı.

Tokat Devlet Hastanesi’nde binalar arasındaki bağlantıyı sağlayan koridorda farklı bir etkinliğe imza atıldı. Tokat Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Cengiz Yakıt, TOFSAD Başkanı Mustafa Kılıç, hastane yönetimi ve doktorların katılımı ile fotoğraf sergisinin açılışı kurdele kesilerek yapıldı. 6 ay önce kurulan derneğin 3. karma sergisini hastanede açtıklarını ifade eden Başkan Kılıç, Tokat’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı fotoğraf sergisinin hastalara moral vermesini amaçladıklarını söyledi.

Tokat Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Cengiz Yakıt ise hastane yönetimi olarak sosyal aktivitelere önem verdiklerini, ilk defa böyle bir serginin hastanede açılmasından mutlu olduklarını kaydetti. Hasta yakınları da fotoğraf sergisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sergiyi gezerken stres attıklarını ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.