Hasımlarını Cuma Namazında Vurdu: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Hasımlarını Cuma Namazında Vurdu: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir kişi, kan davası nedeniyle aralarında husumet bulunan kişiyi öldürdü, yeğenini ise yaraladı. Saldırgan daha sonra intihara teşebbüs etti. Olay, Demiraçma Mahallesi Merkez Camii'nde cuma namazı sırasında...

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir kişi, kan davası nedeniyle aralarında husumet bulunan kişiyi öldürdü, yeğenini ise yaraladı. Saldırgan daha sonra intihara teşebbüs etti.

Olay, Demiraçma Mahallesi Merkez Camii'nde cuma namazı sırasında meydana geldi. İddiaya göre, H.Ş. (60), aralarında kan davası nedeniyle husumet bulunan Burhanettin Cengiz (76) ve Abuzer Cengiz'i (55) camide tabancayla vurdu. Burhanettin Cengiz olay yerinde hayatını kaybetti. Yeğeni Abuzer Cengiz ise ağır yaralandı. Abuzer Cengiz, Kocaali Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrası kaçan H.Ş., Beyoğlu Mahallesi mevkiinde kendisini tabancayla başından vurarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan H.Ş. Karasu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İki yaralı, ilk müdahalelerinin ardından Adapazarı'ndaki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri, cinayetin meydana geldiği camide inceleme yaptı. Savcının incelemesinin ardından Burhanettin Cengiz'in cesedi camiden çıkartılarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

H.Ş.'nin babasının yaklaşık 38 yıl önce öldürüldüğü, bu nedenle iki aile arasında husumet bulunduğu öne sürüldü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.