HAS Parti’den Alanya’da eğitim toplantısı

HAS Parti’den Alanya’da eğitim toplantısı

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen eğitim toplantısı il ve ilçe yönetimleri, hanım kolları ve gençlik kollarının katılımı ile Alanya Özkaymak Otel'de gerçekl

Programa katılan Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, teşkilat mensupları tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Konuşması sık sık “Başbakan Numan” sloganlarıyla kesilen Genel Başkan burada teşkilat mensuplarına yönelik bir konuşma yaptı.
Konya İl Başkanı Av. Veli Tolu, Konya teşkilatı olarak ilçelerdeki teşkilatlanmaları büyük oranda tamamladıklarını, teşkilatlanması tamamlanan ilçelerde ise belde teşkilatlanması ve köy temsilcilerinin belirlenmesi çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade etti. Tolu, “Yapmış olduğumuz bu programda ise il ‘Siyasetimizin Temel İlkeleri’ eğitim programını icra etmekteyiz. Yeni siyaset algısını geliştirmek için çalışıyoruz. HAS Parti, yakın hedefler için değil, herkese adaletle hükmedilen bir dünya kurmak üzere yola çıktığı için, gönüllere hitap ettiği, sevgiyle ve hoşgörüyle yaklaştığı, 72 milyon insanın tamamını kucakladığı için bu gün Türkiye’de bu kadar teveccüh görmektedir” dedi. HAS Parti’nin medeniyet siyaseti yaptığını belirten Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da, “Bütün dünyada mazlum ve mağdur halklarının yeni bir sese ihtiyacı vardı.  HAS Parti, Neo-liberal politikalarla ezilen ve hakkı elinden alınan halkların seslerini gür bir şekilde duyurabilmelerini sağlamak için ve onların haklarını zadegânlara peşkeş çeken iktidarların ellerinden alarak halkın kendisine vermek için siyaset yapmaktadır. Bu yüzden 28 gün gibi kısa bir süre içerisinde teşkilatlanmalarını tamamlayıp genel kurulunu yaptı. Türkiye siyasetini formatlamak üzere sistemin bir parçası değil alternatifi olarak ‘Vira bismillah’ diyerek Türk siyasi hayatında yerini aldı ve bundan sonra da geleceğin iktidarını ve bizim medeniyetimizin değerlerini hâkim kılacak tek parti olacaktır" dedi. “AKP ve CHP sürekli birbirlerine aşağılayıcı bir üslup kullanarak halkın gerçek gündeminden uzak basit tartışmalarla milleti oyalamaktadırlar” ifadelerini kullanan Kurtulmuş,  “Biri diğerine Kemal Efendi öteki O'na Recep Bey gibi ifadeler kullanırken ne iktidar ne de muhalefet işsizlikten yoksulluktan çiftçinin para etmez hale getirilmiş mahsulünden ve bu ülkenin sömürülen zenginliklerinden, peşkeş çekilen kaynaklarından bahsetmemektedir. İşte bu gerçekleri halkın önüne getirecek ve gür bir sesle haykıracak yegâne parti halkın sesi partisi olacaktır” diye konuştu. Ortadoğu'da yaşanan olaylara da değinen Kurtulmuş, sadece Türkiye'de değil tüm dünyada ve bütün insanlığın özgürlüğünü ve refahını sağlayacak bir medeniyete ihtiyaç olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.