HAS Partide aday adayı tanıtım toplantısı

HAS Partide aday adayı tanıtım toplantısı

HAS Parti Konya İl Teşkilatında düzenlenen basın toplantısında Milletvekili aday adayları Av. Süleyman Boyalı ve Ömer Temel basının karşısına geçti

 İlk olarak hedeflerini açıklayan Boyalı, “Türkiye’de halkımızın istekleri sadece 4 yılda bir soruluyor. Biz öyle olmayacağız HAS Parti olarak her zaman halkımızın sesi olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortada işsizlik, açlık sınırının her geçen gün büyümesi, tarımda ithal duruma gelmemiz bunların örneği. İnşallah tüm bu olumsuzlukları gidermek için arkadaşlarımız ile birlikte hizmet edeceğiz ” dedi.
Temel: Doğru bildiğim yolda hizmet edeceğim
İkinci olarak aday adaylığını açıklayan Ömer Temel ise konuşmasında, “İlk kez böylesine önemli bir görevi üstlendim. HAS Parti’ye olan sevgim ve çizdiği yolun fikirlerime uygun olması nedeniyle aday adayı oldum. Yaşımın genç olmasına rağmen Konya’da gitmediğim yer kalmadı. Vatandaşlarımız ile yaptığımız sohbetlerde sorunlarını çok iyi belirledim. İnşallah bu yolda hizmete devam edeceğim. Aday olsam da olmasam da doğru bildiğim bu yoldan vazgeçmeyeceğim ve her alanda her kesimde elimden geldiği kadar HAS Parti’nin çatısı altında hizmet edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.