Harem - Sirkeci Arasında Vapur Krizi

Harem - Sirkeci Arasında Vapur Krizi

Harem'den vapurla Sirkeci'ye geçmek isteyen vatandaşlar ve onlarca araç gidemeyince mahsur kaldı. Oluşan uzun araç kuyruklar sonucu, görevlilerle araç sahipleri arasında tartışma yaşandı. Meydana gelen yoğunluk nedeni ile ek vapur seferi kondu.Bayramın..

Harem'den vapurla Sirkeci'ye geçmek isteyen vatandaşlar ve onlarca araç gidemeyince mahsur kaldı. Oluşan uzun araç kuyruklar sonucu, görevlilerle araç sahipleri arasında tartışma yaşandı. Meydana gelen yoğunluk nedeni ile ek vapur seferi kondu.

Bayramın ikinci gününde Harem - Sirkeci arasında vapur krizi yaşandı. Vapurla Sirkeci'ye geçmek isyen vatandaşlar ve onlarca araç yetersizlik yüzünden gidemedi. Karşıya geçemeyen araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Araç sahipleri ile yetkililer arasında tartışmalar yaşandı. Araya giren güvenlikçiler kavgayı yatıştırmaya çalıştı. Yetkililer, bu kadar yoğunluk beklemediklerini belirterek vapurların bir kısmının Eski Hisar'a sevk ettikleri öğrenildi. Oluşan yoğunluk nedeniyle ek vapur seferleri kondu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.