Hamzaçebi: Savcı Suç İşlemiştir

Hamzaçebi: Savcı Suç İşlemiştir

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ifadeye çağıran savcının suç işlediğini söyledi. TBMM’de Parlamento Muhabirleri Derneği’nin resepsiyonuna katılan Hamzaçebi burada gazetecilere yaptığı...

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ifadeye çağıran savcının suç işlediğini söyledi.

TBMM’de Parlamento Muhabirleri Derneği’nin resepsiyonuna katılan Hamzaçebi burada gazetecilere yaptığı açıklamada söz konusu işlem hakkında şunları söyledi: "Dosyanın şikayetçisinin kimliği ortaya çıktığında bu işlemin sehven olmanın çok ötesinde bilinerek yapılan bir işlem olduğu kanaati bende oluşmuştur. Kılıçdaroğlu herkes gibi her milletvekili gibi yasama dokunulmazlığına sahip bir kişidir. Yasama dokunulmazlığına sahip olan bir kişi hakkında Cumhuriyet savcılarının doğrudan onları ifade vermeye davet etmesi mümkün değildir.Bunu bütün savcılar bilir. Şikayetçinin kimliği ile Kılıçdaroğlu’nu yan yana getirince bunun sehven yapılmadığını düşünüyorum. Anılan savcı suç işlemiştir. Tarafsız yargı bu suçu işleyenler hakkında gereğini yapacaktır."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.