Hamilton, Mercedes'in yarış hızından umutlu

Hamilton, Mercedes'in yarış hızından umutlu

Lewis Hamilton, Mercedes'in Malezya'da yarış hızı noktasında rekabetçi olacağına inandığını açıkladı.

Sabah seansında takımın lastik aşınmasına çözüm bulmakta zorlandığını itiraf eden Hamilton, öğleden sonraki yarış simülasyonunda yakaladıkları hızın ise umut verici olduğunu söyledi.

"Bu seansta oldukça iyi bir yarış simülasyonu yaptık. Lastikleri de çok fazla aşındırmadığımızı düşünüyoruz."

"İlk seansta lastikleri çok fazla harcıyorduk ancak bu büyük oranda kullandığımız ayarlarla ilgiliydi çünkü otomobil arkadan kaymaya eğilimli olarak ayarlanmıştı."

Mercedes'in yarış kazanması için hala erken olduğunun altını çizen 2008 Dünya Şampiyonu İngiliz pilot, yarış hızlarının ise geçen hafta Melbourne'de olduğundan daha iyi olacağını ifade etti.

"Bence yarış hızı anlamında daha güçlüyüz. Uzun serilerde oldukça iyiydik. Otomobil kesinlikle hızlı ve geçen yarışta olduğundan daha iyi olmasını umuyoruz."

"Yarış hızı noktasında bir adım daha mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum fakat diğerleri de oldukça hızlılar bu yüzden tam olarak nerede olduğumuzu bilmemiz çok zor."

"Lotus gerçekten çok hızlı görünüyor ancak turları analiz etmeden bizim ne kadar iyi olduğumuz konusunda bir yargıda bulunamam."

Nico Rosberg de yarış hızı konusunda takım arkadaşıyla paralel bir açıklama yaptı.

"Tek tur noktasında iyi bir gün geçirmedik. Daha çok uzun serilere odaklandık çünkü Melbourne'de bu konuda biraz sorun yaşamıştık. Görünüşe göre bu konuda artık daha iyiyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.