Hamidou Keyta gol atmasına rağmen üzgün

Hamidou Keyta gol atmasına rağmen üzgün

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Tümosan Konyaspor’da yeni transfer Hamidou Keyta, yeşil-beyazlı formayla ilk golünü attı.

Karşılaşmaya yedek başlayan Keyta 57. dakikada Uğurcan Yazğılı’nın yerine oyuna dahil oldu
bu dakikadan sonra sahada etkisini gösteren başarılı futbolcu 89. dakikada takımının ikinci golünü atarak skoru 3-2’ye getirdi. Trabzonspor'un savunmasının uzaklaştıramadığı topu ceza sahası içi sol tarafında alan Pedrinho'nun pasında kale önünde bulunan Keyta topun gelişine düzgün vuruşla ağları havalandırdı.
Takıma yeni katılan Hamidou Keyta 3 mçta 94 dakika sahada kaldı. Henüz ilk 11’de maça başlayamayan başarılı futbolcu oyuna sonradan dahil olduğu maçlarda farkını ortaya koydu.

PUANLA AYRILSAYDIK DAHA DEĞERLİ OLACAKTI

Karşılaşmada takımının ikinci golünü atan Hamidou Keyta bu sezon yeşil-beyazlı forma ile ilk golünü attı. Başarılı futbolcu gol atmasına rağmen maçtan puansız ayrılmalarından dolayı üzgün olduğunu söyledi.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Keyta, “Bu maça takımca çok iyi hazırlandık. Bireysel olarak atığım gol buradan puan ya da puanlarla ayrılsaydık çok daha değerli olacaktı. Ancak olmadı. Üzgünüz” dedi.
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.