'Halkla diyalog bizim işimiz'

'Halkla diyalog bizim işimiz'

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Edip Yıldız, seçim çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

 Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile görüşen Yıldız, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde Ereğli Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçildiğini belirterek, aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçildiğini de söyledi. TDSYMB'de Yönetim Kurulu Üyleği yaptığını kaydeden Yıldız, "Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren il birlikleri ve işletmeleri ziyaret ederek çalışmalar, yenilikler hakkında bilgi vererek üyelirimizi ve halkı aydınlatmaktayız. 2011 yılında 7 bin üyesi olan, başarılarımız sonucu 13 bin üye sayısına ulaştırdığımız Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin 2015 yılı 8 Mart'ta yapılan 8. Olağan Genel Kurulu'nda yüzde 77 oy oranı ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na tekrar seçildim. Bu şekilde Konya'nın 31 ilçesine sürekli hizmet götürmekteyiz" dedi.

Konya ve Türkiye'nin istikrarı için çalışacaklarının altını çizen Yıldız, "Konya gelişip büyüyor. Üye sayımıza paralel olarak halkla diyalog bizim işimiz. Üreticiyi tanıyoruz ve sorunlarını biliyoruz" diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren İbrahim Büyükeken ise Yıldız'a çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.