Halka bozulmasın!

Halka bozulmasın!

Atiker Konyasporlu Selim Ay, "6-7 seneden beri dediğim gibi futbolcu, taraftar, basın ve yönetim birlikteliği var.Bu halka bozulmasın. Bu halka bozulmadığı zaman biz daha iyi yerlere geleceğiz" dedi

Atiker Konyasporlu Selim Ay ve Halil İbrahim Sönmez, Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon ve yeni sezonunu değerlendiren Selim Ay ve Halil İbrahim Sönmez, yeni sezonun kendileri için zorlu geçeceğini belirtti.

HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR

Atiker Konyasporlu Halil İbrahim Sönmez, "Kamp dönemi bildiğiniz gibi yorucu geçiyor. Hollanda da yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyoruz. Buraya hazırlık maçları için geldik. Birçok takımla hazırlık maçı oynadık. Hazırlık maçları gayet bizim için olumlu geçti. Hollanda'da yavaş yavaş gücümüzü toparladık. Bu sene 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Çok yoğun bir şekilde maç tempomuz olacak. Ufak tefek sıkılmalarımız var. Yorgunluklarımız var. Bizim için her şey güzel gidiyor" dedi

KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ

Hazırlık maçlarında skorun kendileri için çok önemli olmadığını ifade eden Halil İbrahim Sönmez, "Geçen senede hazırlık maçlarında çok iyi bir performans sergileyemedik. Adı üstünde hazırlık maçı. Gerçek maç ile bunu kıyaslamak çok zor. Çünkü hazırlık maçlarında hem ısınıyoruz hem kendimizi deniyoruz. Hazırlık maçlarında skor bizim için çok önemli değil. Bu kamp dönemi bizim için yoğun geçti. Kendimi 3 kulvar için iyi bir şekilde hazırladım. Hepimiz çok güçlü hissediyoruz kendimizi. Hiç kimseden çekinmiyoruz. Geçtiğimiz sezon ki başarımızın tesadüf olmadığını herkese göstereceğiz" şeklinde görüş belirtti.

ZOR GÜNLER GEÇİRDİM

"Atiker Konyaspor'da çok zorlu günler geçirdim" diyerek sözlerine başlayan Atiker Konyasporlu Selim Ay, "O zamanlar aklıma geldiğinde duygulanıyorum. O günlerden bu günlere geldik. 2008'den beri Konya'dayım. Alt yapıdan çıkan bir oyuncuyum. Zor zamanlardan bu günlere hep bir olarak geldik. Her fırsatta bunu dile getiriyorum. Hem takım içerisinde hem de dışarda birlik olarak bu günlere geldik. Hala bu birlikteliğimiz devam ediyor. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yok" sözlerini kullandı

HOCA GÜVEN UYANDIRIYOR

Aykut Kocaman'ın adaletli olduğunu ifade eden Selim Ay, "Aykut Hoca bütün oyuncular üzerinde etik yapabilen bir insan. Çünkü futbolun içinden gelen biri. Bizi anlayan biri. Her konuda bize destek oluyor. Genç oyuncular Aykut Kocaman'a hayranlıkla bakıyor. Hocamızın sakinliği duruşu taktikleri herkeste güven uyandırıyor. Hocanın doğrularına herkes inanıyor ve yapmaya çalışıyor. Takım içinde oynayan oynamayan herkes Aykut Kocaman'ın adaletli bir insan olduğunu biliyor" şeklinde konuştu.

BU TAKIMIN PARÇASIYIM

"Geçtiğimiz sezon çok fazla forma şansı bulamadım" diyen Selim Ay, şöyle konuştu: "Hocamla ilgili bir sıkıntım olmadı. Aynı mevkii de oynayan arkadaşlarım daha iyi bir performans sergilediler. Ali Turan ve Vukovic'in bu sezon yaptıkları ortada. Forma bulduğum maçlarda elimden gelen en iyisini yapmaya çalıştım. Bu takımın kaç yıldır bir parçasıyım. Forma şansı bulmaya çalışacağım. Bulduğum zaman elimden gelen en iyisini yapacağım."

BU HALKA BOZULMASIN

Tribünlerden bu günlere geldiğini belirten Selim Ay, "Taraftarın içinde büyüdüm. Antalyalıyım aslında ama gerçek Konyasporluyum. Bunu herkes biliyor zaten. Taraftarlar yeni sezon için sabırsızlanıyor. İç sahada en büyük gücümüz taraftar. Maçlarımız düğün havasında geçiyor. Onlar Konyaspor'u görmek için sabırsızlanıyor. 6-7 yıldır bir halka var. Bu halka bozulmadığı zaman biz daha iyi yerlere geleceğiz. Futbolcu,taraftar,basın ve yönetim birlikteliği devam ettiği sürece daha iyi yerlere geleceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.