Halk TV polis kıyafeti ile isyana çağırdı

Halk TV polis kıyafeti ile isyana çağırdı

Beşiktaş Abbasağa Parkı'ndaki forumu canlı olarak veren Halk TV gençlerin polis kıyafeti giyip alanlara inerek gösteri yapmalarını istedi.

Gezi Parkı eylemlerinde kesintisiz ve halkı provoke eden yayınları ile tepki toplayan Halk TV yeni bir skandala daha imza attı. Meydanlarda polise taş atan ve araçları yakıp yıkan binlerce genci görmezden gelen, yağm görüntüleri ile ilgili bir kareyi bile yayınlamayan Halk TV büyük bir provokasyona imza attı.

Beşiktaş Abbasağa Parkı'ndaki forumu canlı olarak veren Halk TV gençlerin polis kıyafeti giyip alanlara inerek gösteri yapmalarını istedi. Timeturk.com'da yer alan habere göre söz konusu çağrı dakikalarca Halk TV'de alt yazı olarak geçti.

Kanalın bu canlı yayını provokasyonda ne derece ileri gidildiğinin ispatı niteliğinde...

Halk TV'nin yaptığı bu çağrı çok sayıda Twitter kullanıcısı tarafından tepki çekti. Halk TV'nin provokatörlük yaptığını savunanlar RTÜK'e şikayet etme çağrısında bulundular.

İşte o twitlerden bazıları:

-#ProvokatörHalktv şikayet ediyoruz 444 11 78. #ProvokatörHalktv mutlaka kapanmalı cezasız kalmamalı sessiz kalınmamalı."

-HALK TV'yi kapatılması için RTÜK'e http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx … … veya Alo RTÜK 178'den şikayet edebiliriz.. #ProvokatörHalkTv

-#ProvokatörHalkTv: Flaş! Forumdaki gençler polis kıyafetleri giyerek meydanlara çıkmayı oyluyor. Kendinize gelin!

-RTÜK şikayet hattı 444 1 178 arayın bu yayın ile ilgili tepkinizi iletin. #ProvokatörHalkTV teli de: 0312 236 64 25

-HALK Tv Ülkeyi Kaosa götürüyor.! #ProvokatörHalkTv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.