Halk Pazarını Gezen Bakan Avcı'ya Domates Hediye Edildi

Halk Pazarını Gezen Bakan Avcı'ya Domates Hediye Edildi

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, seçim bölgesi Eskişehir'de halk pazarını gezdi.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, seçim bölgesi Eskişehir'de halk pazarını gezdi. Koruma amirinin yeni doğan ikizleri için patik alan Bakan Avcı, gazetecilere de köy ekmeği ikram etti. Pazarcıların domates hediye ettiği Avcı, makine mühendisi işsiz oğlu için yardım isteyen esnafa da ilgileneceği sözü verdi.

Bakan Avcı, Eskişehir ziyareti kapsamında, ilk önce Osmangazi Üniversitesi'nde düzenlenen 'Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kurultayı’na' katıldı. Burada eğitimcilere seslenen Bakan Avcı, daha sonra tarihi Odunpazarı semtinde esnafı ziyaret etti. Halk pazarını gezen Bakan Avcı, koruma amiri Aziz Kutbay'ın yeni doğan ikizleri Nabi Alper ve Aziz Alpay için esnafdan patik aldı. Pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Bakan Avcı'ya, esnafta organik domates hediye etti. Eline domatesi alarak 'çok güzel' diyen Avcı, daha sonra domatesi korumasına verdi. Bakan Avcı, makine mühendisi olan oğlu için yardım isteyen esnafa da çocuğunun durumu ile ilgileneceği sözünü verdi. Bakan Avcı, pazar ziyareti sırasında kendisini takip eden habercileri de unutmadı. Avcı, girdiği bir fırında gazetecilere köy ekmeği ikram etti. Pazarda esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan Avcı, vatandaşla bol bol fotoğraf da çektirdi.

Bakan Avcı, daha sonra bölgedeki taksici esnafını ziyaret etti. Durakta taksici esnafıyla çay içip sohbet eden Bakan Avcı, burada bir ilköğretim okulu öğrencisine de oyuncak hediye etti. Avcı, ardından tarihi Akoğlan Camii'ne giderek restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.