Halk Otobüsünün Sürüklediği Şahıs Feci Şekilde Can Verdi

Halk Otobüsünün Sürüklediği Şahıs Feci Şekilde Can Verdi

Başkent Ankara'da otomobilden düşen inşaat malzemesini almak için inen bir kişi kendi aracıyla özel halk otobüsünün arasında kaldı. Otobüsün metrelerce sürüklediği şahıs feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada 5 kişi de yaralandı....

Başkent Ankara'da otomobilden düşen inşaat malzemesini almak için inen bir kişi kendi aracıyla özel halk otobüsünün arasında kaldı. Otobüsün metrelerce sürüklediği şahıs feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada 5 kişi de yaralandı.

    Kaza, sabah saatlerinde Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu yanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, asma tavan ve montaj işi yapan Sefa Yıldırım, iş arkadaşı Halil Ege yönetimindeki 06 YAK 67 plakalı otomobile malzeme yükleyip, şehir merkezine hareket etti. Zırhlı Birlikler Okulu yanından geçerken gençlerin kullandığı otomobildeki malzemeler yola düştü. Bunun üzerine aracı durduran Yıldırım ve Ege, yoldaki malzemeleri almak istedi. Arkadan gelen Hacı Canatan yönetimindeki 06 BJ 569 plakalı araç, gençleri görünce durdu. Ancak, arkadan gelen Turabi V. idaresindeki 06 BS 6532 plakalı özel halk otobüsü hızla duran iki araca çarptı. Sefa Yıldırım’ı altına alan otobüs metrelerce sonra durabildi. Otobüsün altında sürüklenen Sefa Yıldırım kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada 1’i ağır 5 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

    Görgü tanıkları 2 gencin düşen malzemeyi almak için durduğu, arkadan gelen aracında yavaşladığı ancak otobüsün araçları çarpıp, gençleri altına aldığını söyledi. Genci bulunduğu yerden güçlükle çıkardıklarını anlattı.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.