Haliliye Halkı Güne Temiz Cadde Ve Sokaklarda Başlıyor

Haliliye Halkı Güne Temiz Cadde Ve Sokaklarda Başlıyor

Haliliye Belediyesi tarafından, ’Tertemiz bir Haliliye için’ sloganıyla yürütülen temizlik çalışmalarını, ilçe genelinde hummalı bir şekilde sürdürülüyor.Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü...

Haliliye Belediyesi tarafından, ’Tertemiz bir Haliliye için’ sloganıyla yürütülen temizlik çalışmalarını, ilçe genelinde hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Türkiye’nin en temiz ilçesi olma yolunda çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Elektrikli süpürme araçlarıyla yol kenarlarındaki kirliliğin önüne geçen Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, arazöz ve sulama tankerleriyle de cadde ve sokakları temiz bir görüntüye kavuşturuyor. Haliliye ilçesinin her bölgesinde sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında, vatandaşların yeni güne temiz cadde ve sokaklarda başlayabilmeleri için de çalışmalar gece boyu devam ediyor. İlçe genelinde ana cadde ve ara sokak ayrımı yapmadan temizlik çalışmalarını hummalı şekilde yürüten ekipler, bu çalışmalarıyla da vatandaşların takdirini topluyor.

Ekipler, ’Tertemiz bir Haliliye için’ sloganıyla çalışmaları periyodik olarak kaldırım cadde ve sokak yıkama işlemlerini sürdürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.