Halil Uslu’ya son görev

Halil Uslu’ya son görev

21 Temmuz'da kalp krizi geçirmesi sonucu kaldırıldığı Meram Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde hayatını kaybeden Yeni Asya Gazetesi yazarlarından Araştırmacı-Düşünür Halil Uslu'nun cenaze namazı dün Hacı Veyis Camii'nde kılındı.

21 Temmuz'da kalp krizi geçirmesi sonucu kaldırıldığı Meram Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde hayatını kaybeden Yeni Asya Gazetesi yazarlarından Araştırmacı-Düşünür Halil Uslu'nun cenaze namazı dün Hacı Veyis Camii'nde kılındı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merhumun cenazesine çok sayıda sevenleri ve basın camiasından isimler katıldı. Merhaba Gazetesi olarak merhum Halil Uslu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı dileriz.

HALİL USLU KİMDİR?

Son 40 yılda çeşitli kültürel faaliyetler içinde ve basın kuruluşlarında görev yaptı. Kültürel faaliyetler içinde, Türkiye'nin bütün bölgelerinde sayısız konferanslar vermiş, basın çalışmalarında, İstanbul başta olmak üzere, mahalli basın ve Anadolu basınında muhtelif gazete ve dergilerinde makaleler yazmış, sayısız TV ve radyo canlı yayınlarına katılmış olan Halil Uslu vefatına kadar İstanbul'da basılan Yeni Asya Gazetesi ve Konya Postası ile Van Bölge Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır.

BERKHAN PARLAK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.