Halı sahada Dünyagöz’e yenildik

Halı sahada Dünyagöz’e yenildik

Merhaba Gazetesi haber servisi Konya Dünyagöz Hastanesi Basın ve Kurum İçi Halkla İlişkiler Sorumlusu Vildan Yaşar’ın organize ettiği halı saha maçında Dünyagöz çalışanları ile karşılaştı.

Selçuklu Belediyesi Halı Saha tesislerinde oynanan maçta ekibimiz iyi bir oyun sergilemesine karşı rakibin dinlenerek ve değişimli oynamasına karşılık veremedi ve sahadan 17-6’lık yenilgi ile ayrıldı. Birçok gol pozisyonundan yararlanamayan ekibimizin yaklaşık 8 topu da direkten döndü. Sahaya antrenmanlı çıkan Dünyagöz ekibi ise basketboldaki sistemi uygulayarak sürekli yapılan oyuncu değişiklikleri ile yorulan ekibimiz karşısında rahat bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilk dakikaları başa baş bir şekilde geçerken maçın sonlarına doğru yorulan ekibimiz farkın açılmasına engel olamadı.

Karşılaşma sonrası iki ekipte birbirini tebrik ederek sahadan ayrıldı. Dünyagöz Hastanesi Müdürü İrfan Yalçın gösterdiğimiz mücadeleden dolayı ekibimizi tebrik ederken gazetemiz yazı işleri müdürü İbrahim Büyükeken de maçı kazanan Dünyagöz ekibine yaptıkları davetten dolayı teşekkür ederek “ Böyle güzel bir organizasyonda olmaktan mutluluk duyduk. Uzun zamandır ekip olarak futbol oynamıyorduk. Maç içerisinde bunun sıkıntılarını yaşadık, yorgun düştük ve yenildik. Ancak Dünyagöz ekibiyle olmaktan ve mücadele etmekten keyif aldık” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.