Halâ dalga geçiyor

Halâ dalga geçiyor

Konyasporun Trabzonspora yenilmesiyle birlikte umutlar iyice sönerken, başkan Bahattin Karapınar, küçük çaplı bir mucizeyle ligde kalacaklarını söyleyerek, taraftarla dalga geçmeye devam ediyor

Konyaspor döndü. Cumartesi akşamı, şampiyon adayı Trabzonspor karşısında hiçte hak etmediği biri yenilgi alan yeşil-beyazlılarda moraller bozuldu. Maçın ilik yarısında, ilik 15 dakika dışında iyi mücadele eden, ikinci yarıda ise oyunu rakip yarı alana yıkarak topa daha çok hakim olan ve rakibi bunaltan yeşili-beyazlılar gol atma becere-sini gösteremeyince aldığı tek farklı yenilgiyle ligde kalma umutlarını iyice zayıflattı.

 

Maçın ardından geceyi Trabzon’da geçiren yeşil-beyazlılar, dün sabah uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya döndüler. Dün dinlenen Kartallar, hafta sonunda iç sahada Manisaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına bugün başlayacaklar. Konyaspor’da, Trabzon maçında sarı kart gören Adnan ve Hakan cezalı duruma düştü. Her iki futbolcu da Manisa maçında forma giyemeyecekler.  

 

KARAPINAR MUCİZE BEKLİYOR

 

Başkan Bahattin Karapınar, takımın aylar önce düştüğünü bilmesine rağmen, yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş insanlarla dalga geçmeye devam ediyor.  Karapınar, ligde kalmak için küçük çaplı bir mucizeye ihtiyaçları olduğunu, bunu gerçekleştirebilecek ışığı futbolcularda gördüğünü söyledi. Şampiyonluk yarışı yapan Trabzonspor’a karşı, sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ancak futbol şansının yanlarında olmadığını ve sahadan yenik ayrıldıklarını belirtti. Küme düşme hattındaki rakiplerinden Sivasspor’un kendi evinde Beşiktaş’ı yenmesiyle işlerinin daha da zorlaştığını vurgulayan Karapınar, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Sivasspor’un kazanmasıyla kümede kalma ümidimiz daha da azaldı. Ancak önümüzde 7 maç daha var. Bu periyotta alabileceğimiz en fazla puanı almak istiyoruz. Ligde kalmak için küçük çaplı bir mucizeye ihtiyacımız var Bunu gerçekleştirecek ışığı da futbolcularda görüyorum. Ligin ikinci yarısındaki kadromuz çok kaliteli isimlerden oluşuyor. Bu kadro bir alt kümeyi hak etmiyor. Futbolcuların kalan 7 haftada bu bilinçle mücadele edeceklerine inanıyorum.”

 

HAKAN, İYİ MÜCADELE ETTİK

 

Konyaspor’un başarılı futbolcusu Hakan Aslantaş, Trabzon karşısında pozisyonlar bulduklarını, ancak bunlardan yararlanamayarak tek mağlup olduklarını belirterek, kalan 7 maçta da mücadelelerine devam edeceğini dile getirdi. Trabzonspor karşısına kazanmak için çıktıklarını söyleyen Hakan açıklamasına şöyle devam etti.. "Zirvede yer alan rakip karşısında maça iyi başladık. Robak ile yakaladığımız 3 pozisyonda golü bulmuş olsak maçın seyri çok farklı olabilirdi. Ama ilk yarının son dakikasında yediğimiz golle soyunma odasına 1-0 geride girdik. Trabzonspor gibi iyi oyunculardan kurulu takımlar karşısında hata yaparsanız affetmiyorlar. İyi oynayıp mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu sonucu hak etmedik. Ama yapacak bir şey yok. Puan farkı açıldı. Ama biz kalan 7 maçımızda da aynı mücadelemizi devam ettirerek sonucu bekleyeceğiz."

 

MUSA OYUNUN SONUCUNU ALAMADIK

 

Şampiyonluğa oynayan Trabzonspor'a karşı oyunun genelinde iyi mücadele ettiklerini ve ciddi gol pozisyonları da yakaladıklarını söyleyen futbsolcu Musa Çağıran, oynadıkları oyunun karşılığını alamadıkları için üzgün olduklarını belirtti. Trabzonspor maçını değerlendiren oyuncumuz Musa Çağıran, açıklamasında şu sözlere yer verdi.  "Oyuna iyi başladığımızı düşünüyorum. Yakaladığımız ciddi pozisyonlar var. Skor olarak öne geçmiş olsaydık sonuç çok daha farklı olabilirdi. Bizim bulamadığımız golü rakip bir anlık hatamızdan faydalanarak attı ve soyunma odasına moralli girdi. Mücadelemize ikinci devrede de devam ettik. Yine pozisyonlarımız var. 90 dakika yüksek tempo vardı. Futbol açısından iyiydi ama sonuç kötü oldu bizim için.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.