Hakimiyet fırtına gibi

Hakimiyet fırtına gibi

2. Amatör Kümede yarış giderek ayrı bir heyecan kazanıyor. C Grubunda mücadele eden Hakimiyetspor fırtınalar estiriyor

Siyah-beyazlı ekip oynadığı 5 maçı da kazanarak sezona damga vurdu

 

 

 

Futbol 2. Amatör Küme’de haftalara ilerledikçe yarış ayrı bir heyecan kazanıyor.  C Grubunda mücadele eden Hakimiyetspor fırtınalar estiriyor. Siyah-beyazlı ekip oynadığı 5 maçı da kazanarak sezona damga vurdu. Diğer gruplarda ise zirve yarışı kıran kırana devam ediyor A Grubunda zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Akşehir Gençlikspor, sahasında bir hafta öncenin lideri Yunakspor ile oynadığı maçı geriye düşmesine rağmen 4-2 yenerek, liderlik koltuğunu devraldı.

 

Akşehir Belediye Kültürspor ise takibini sürdürüyor. Akşehir ekibi Seyranspor’u 7-1’lik skorla mağlup edip, şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu gösterdi. Orta sıralarda yer alan Altuntaşspor, konuk ettiği Ortaköy Belediyespor’a 3-0 yenilmekten kurtulamadı. B Grubunda İhsaniye Gençlerbirliği, deplasmanda Huğluspor’u 3-2 yenerek bir haftalığına devrettiği liderlik koltuğunu geri aldı. Grubun sürprizi ise Doğanbey Belediyespor’dan geldi. Deplasmanda zirve adaylarından Seydişehir Belediyespor’u 2-0 yenen lacivert-beyazlılar, üç puanla tanıştı. Bu grupta Araplarspor haftayı maç yapmadan geçirdi. 

 

C Grubunda henüz hiç puan kaybetmeyen lider Hakimiyetspor, Yeniceoba Gençliği Belediyespor’u 3-2’lik skorla geçerek 5’te 5 yaptı. Siyah-beyazlı takımın amansız takipçisi Negraspor da kazanmaya devam ediyor.  Kırmızı-siyahlı ekip, deplasmanda çiçeği burnunda genç takım, iyi koşan iyi mücadele eden Karacadağspor’u da 5-3 yenerek takibini sürdürdü. Sezona iyi başlayan ancak bu başarıyı devam ettiremeyen Gölyazı Belediyespor, çıktığı Altınekinspor deplasmanında rakibine 3-2 yenildi ve eli boş döndü. Altınekinspor ise ilk kez galibiyet ve üç puanla tanıştı.

 

D Grubu lideri Ereğli Gençlikspor, rakibi Yeni Emirgazi Belediyespor maça gelmeyince 3-0’lık hükmen galibiyetle yerinde kaldı. Karapınar Esnafspor evinde oynadığı maçta iddialı Özdağspor’u 1-0 yenerken, zirveden kopmayacağını gösterdi. Kırmızı-siyahlı takım aynı zamanda rakibinin namağlup unvanını da sonlandırdı. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmayan Konya Hilalspor sahasında Karkın Belediyespor’u 3-1’le yenip, rakiplerine gözdağı verdi. 2. Küme’de takımlar istikrarlı gidişini sürdürürse, sezon çok daha renkli maçlara sahne olacak gibi görünüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.