Hak yemeden siyaset yapıyoruz

Hak yemeden siyaset yapıyoruz

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Seyit Mehmet Nuzumlalı, düzenlediği basın toplantısında seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

BBP olarak seçim beyannamesini hazırladıklarını ifade eden Nuzumlalı, “12 Eylül cunta anayasasıyla oluşturulan siyasi zeminde, her kuruşunda bu milletin hakkı olan parayla siyaset yapanlarla eşit ve adil olmayan şartlarda mücadele etmenin zorluğunu yaşıyoruz. Onurunuzu koruyarak yürümek, hiçbir kirliliğe ve suistimale bulaşmadan ayakta durmak, aziz milletimizin ve güzel ülkemizin çıkarlarını koruyarak siyaset yapmak bir erdemliktir. İşte bu erdemi, Türk siyasi hayatında en güzel şekilde temsil eden siyasi kurum Büyük Birlik Partisidir. Taraflı tarafsız herkesin hem fikir olduğu gibi partimiz yürüttüğü temiz ve kararlı mücadelesiyle en büyük siyasi alternatiftir” dedi.
Türkiye’nin güvenli, özgür ve refah içinde yaşayacağı iktidarı kurmaya hazır olduklarını da dile getiren Nuzumlalı, “BBP olarak merkeze güvenlik, özgürlük ve refahı alan ve 24 saat kesintisiz hizmet veren bir ‘Büyük Devlet Projesi’ ile milletimizin huzuruna çıktık. Biz milletimizin idrakine, vicdanına ve sağduyusuna güveniyoruz. Ülkemizi geleceğe taşıyacak olan kadrolar ve projeler ile ülkeyi yönetmeye talibiz. Biz biliyoruz ki, her evde partimize oy verecek bir kişi vardır. Biz tüm partililerimiz ile birlikte ev ev dolaşarak ülkenin iyi yönetilmediğini anlatacağız ve çözüm önerilerimizi vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bu düşünceler içerisinde 3 Mayıs Salı günü Genel Başkanımız Yaşar Topçu’nun da katılımı ile Merkez Bera Otel’de düzenlenecek programda Milletvekili adaylarımızı tanıtacağız. Bu vesile tüm Konya halkını davet ediyoruz” diye konuştu.

ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.