Hak ettiğimiz galibiyeti aldık

Hak ettiğimiz galibiyeti aldık

Anadolu Selçukspor Kulüp Basın Sözcü Hakan Salim Çağlayan; “Gelinen noktada alınan başarılarda emeği bulunan teknik kadromuz ve futbolcularımızı tebrik ediyorum” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta sezonun ikinci yarısına 2 maçta 4 puan alarak iyi bir giriş yapan Anadolu Selçukspor’da  Kulüp Basın Sözcü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan sezonun ikinci devresinde zorluk derecesi yüksek iki karşılaşma ile başladıklarını ifade ederek: “Sezonun ilk yarısının son haftalarında oynadığı futbol ile iyi bir çıkış yakalayan takımımız, aldığı sonuçlarla bu çıkışını sürdürüyor. Devre arası hazırlık kampında yaptığımız çalışmaların meyvelerini toplamaya başladık. İyi bir hazırlık dönemi yaşayan takımımız zorluk derecesi yüksek ikinci yarıya iyi bir giriş yaptı. Performanslarını artırarak devam eden ve her hafta oynadıkları futbolun üzerine koyan genç kardeşlerimiz ligin parmakla gösterilen ekiplerinden bir tanesi olmaya aday olduklarını ispat ettiler. Oynadığımız iki karşılaşmada da  rakiplerine oranla daha iyi mücadele eden, daha fazla pozisyona giren takımımız lider Gümüşhanespor karşısında hak ettiği galibiyeti almıştır. Bizler yönetim kurulu olarak takımızın ilerleyen haftalarda daha iyi mücadele edeceğine ve bunun sonucunda da puan sıralamasında yükselişine devam edeceğine inanıyoruz. Çetin maçlara sahne olacak ligin ikinci yarısında şimdiki hedefimiz deplasmanda oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı. O deplasmandan da alnımızın akı ile çıkacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur” dedi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇI İÇİN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 20. hafta karşılaşmasında deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ile başlarken dar alanda yapılan pas çalışmaları ile sürdü. Futbolcular daha sonra teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.